home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

Nedavno smo pisali o futurističkom Lamborghinijevom konceptu Terzo Millennio, a šef dizajna Lamborghinija Mitja Borkert je proteklog vikenda odlučio da pokaže automobil u opštini Sant' Agata Bolognese, poznatoj po tome što je upravo tu sedište italijanske marke.

Reč je o električnom konceptu koji je napravljen u saradnji sa univerzitetom MIT. Oduševljenje lokalnih zaljubljenika u automobile koji su se u tom trenutku našli tamo podelio je na svom Instagramu.

Osim što je ljudima koji su se zatekli na pravom mestu u pravo vreme odlučio da pokaže najnoviji projekat Lamborghinija kojim najavljuje kako će izgledati superautomobili budućnosti, iskoristio je ovu priliku da odradi fotografisanje.

Zanimljivo da je odlučio da auto fotografiše i na zapuštenoj benzinskoj pumpi (prilično ironično, budući da Terzo Millennio za pogon koristi struju a ne benzin...).

Ovaj koncept o kojem za sada nije poznato previše detalja (osim da ima električni pogon i karbonsku karoseriju) verovatno neće doživeti serijsku proizvodnju, ali bi mogao da posluži kao "uzor" prilikom dizajniranja i korišćenja nove tehnologije kod budućih Lamborghinijevih modela...

Izvor: Jutarnji.hr

Foto: Mitja Borkert/Instagramčitanja : 519Komentari