home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA ISTORIJA

Mini Cooper S Ice Blue

1 Nov 2017 - 13:38 Noviteti Link

Mini je na SEMA sajmu u Las Vegasu izložio nekoliko zanimljivih modela, a među novitete spada brojčano limitirana edicija koja se krije iza naziva Ice Blue. Uz modele Cooper (24.950 dolara) i Cooper S (29.450 dolara) biće ponuđena samo kupcima u Sjedinjenim Američkim Državama.

 (Dalje)Kompanija Lamborghini tvrdi da će naslednik njenog modela Huracan sadržati određenu formu hibridnog pogonskog sklopa.

 (Dalje)Izveštaj koji je objavila istraživačka agencija Markets and Markets predviđa da će tržište hibridnih automobila vredeti 40.99 milijardi dolara do 2022. godine, što je značajno više od utvrđenih 18.88 miliona u 2016. godini.

 (Dalje)

MV Agusta za 2018. godinu ponudila je poboljšanu verziju Dragstera 800RC, Dragster 800RC napravljen je na osnovu modela Dragster 800, RC oznanaka je skraćenica od ’’Reparto Corse’’ a u MV Agusti ovu oznaku obično nose specijalne i trkačke verzije motocikala.

 (Dalje)

Mada je postojalo više nagoveštaja da će novi SUV preuzeti titulu najekskluzivnijeg modela kompanije, Jaguar se i zvanično oglasio i najavio da je postignut dogovor da će titulu zadržati sedan XJ.

 (Dalje)

U Toyoti veruju da će u skoroj budućnosti drastično pojeftiniti modeli pokretani vodonikom i izjednačiti se s konkurencijom.

 (Dalje)

U želji da dodatno povećaju bezbednost svojih automobila, odnosno putnika u njima, proizvođači stalno istražuju nove načine zaštite, a među najpopularnijim i najjednostavnijim je ugradnja novih vazdušnih jastuka. Poslednji u nizu je vazdušni jastuk za panoramske krovove koji je razvio Hyundai Mobis, dobavljač u vlasništvu korejskog proizvođača.

 (Dalje)

Italijanski proizvođač je jedan od retkih koji se u isto vreme može pohvaliti sa dva značajna jubileja. Naime, ovog meseca je s proizvodnih traka sišao jubilarni, 7.000-ti primerak Aventadora, kao i takođe jubilarni, 9.000-ti primerak model Huracana.

 (Dalje)

BMW je jedan od proizvođača automobila koji izlaže na ovogodišnjem SEMA sajmu, koji se kao i svake godine održava u Las Vegasu. Budući da se na SEMI okupljaju ljubitelji tjuninga i tzv. "aftermarket" delova, BMW je kao zvezdu štanda predstavio nedavno promovisani M5 s novim vizuelnim i aero dodacima koji će dodatno poboljšati izgled sportske limuzine iz Minhena.

 (Dalje)

Na finalnoj trci MotoGP sezone u Valensiji, koja se vozi za nešto manje od dve sedmice, videćemo premijeru novogo bezbednosnog automobila premijerne klase.

 (Dalje)

Od 1. novembra, shodno Zakonu o bezbednosti saobraćaja Srbije, vozači su dužni da na svojim vozilima imaju odgovarajuće zimske pneumatike ukoliko se na kolovozu nalaze sneg ili led.

 (Dalje)


«Prethodni   1 2 3 ... 77 78 79 80 81 82 83  Sledeći»