home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

Na SEMA Show u Las Vegasu, predstavljena je i specijalna Toyota C-HR R-Tuned koja raspolaže sa 600 “konja”, a na stazi Willow Springs brža je od Porsche 911 GT3 i McLarena 650S Spyder!

 (Dalje)Suzuki je nam pružio uvid u GSX-R600, GSX-R750 i Suzuki Hayabusu za 2018, ali da se ne uzbuđujete previše, motocikli su - ako ne računamo neke nove grafike - identični prošlogodišnjim varijantama.

 (Dalje)ŠKODA Auto zajedno sa svojim proizvodnim partnerima širom sveta, ponovo je oborila rekord. Kompanija je već proizvela milion vozila u ovoj godini.

 (Dalje)

Premijerno predstavljen na poslednjem izdanju Sajma automobila u Frankfurtu, novi "sve u jednom" Audi RS4 Avant počeo je da se prodaje u nekoliko evropskih država.

 (Dalje)Manhart RS 500

3 Nov 2017 - 10:30 Tuning Link

Manhart Performance iz Wuppertala prikazuje svoj projekat RS500, što je modifikovani Audi RS5 Coupe.

 (Dalje)

VIDEO: 2018 Toyota C-HR

3 Nov 2017 - 10:00 Video Link


Analitička kuća JATO Dynamics se ne bavi samo zadovoljstvom kupaca automobila, već i statističkim podacima o prodaji. Njihov poslednji izveštaj otkriva nam koji su najprodavaniji automobili u evropskim državama ove godine.

 (Dalje)

Svoj radni vek je odradila u Nemačkoj, a za tri nedelje sedne i ustane čak 25.000 puta.

 (Dalje)Kako prenosi Tanjug, japanska kompanija Honda motor je povećala prognozu godišnjeg profita zahvajujući snažnoj prodaji motocikala i slabijem jenu, ali su optimistične cifre i dalje niže u odnosu na rezultat iz prošle godine.

 (Dalje)