home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA ISTORIJA
Toyota Safety Sense

Toyota Motor Corporation je objavila da je ukupan broj vozila opremljenih sa Toyota Safety Sense - paketom aktivnih sigurnosnih tehnologija, kreiranih sa ciljem da pomognu u sprečavanju ili ublažavanju sudara u različitim situacijama u saobraćaju - na globalnom nivou dostigao broj od 10 miliona, samo nakon tri i po godine od njegovog lansiranja, 2015. godine.

 (Dalje)Neposredno nakon što je Porsche predstavio novu generaciju svog najpopularnijeg modela 911 pod oznakom 992, pojavila se spekulacija o terenskoj verziji ovog vrhunskog sportskog automobila.

 (Dalje)

Audi Q4

Audi je samo tokom ove godine predstavio više SUV noviteta (veliki Q8, novi Q3 i električni E-Tron), ali plan je da se ponuda dodatno proširi. I to već tokom sledeće godine.

 (Dalje)

Vesti iz Formule 1

30 Nov 2018 - 00:18 Sport Link
Botas

Volf: Botas želi da nestane

Šef ekipe Mercedesa Toto Volf rekao je da Valteri Botas ne može da dočeka zimsku pauzu da bi se oporavio posle razočaravajuće sezone u Formuli 1.

 (Dalje)


 (Dalje)

2006 Ford GT

* Napravljen je od 18-karatnog zlata, dugačak 18.41 cm, širok 8.26 cm i težak 1.47 kg, a na Sotheby's aukciji bi trebalo da postigne cenu od oko 40.000 dolara

 (Dalje)

Moto GP vesti

29 Nov 2018 - 20:40 Sport Link
Valentino Rosi

Vale ne dozvoljava opuštanje: Novi motor nije dovoljan

Posle prvog dana testova u Heresu, vozač Jamahe Valentino Rosi kaže da motor koji je japanska fabrika spremila za novu sezonu nije dovoljan kako bi se taj tim borio za pobede u Moto GP šampionatu.

 (Dalje)

Aston Martin DBX

Britanski premijum proizvođač Aston Martin ima cilj da do 2025. udvostruči svoju proizvodnju na tržištu, ako potražnja i ostane visoka.

 (Dalje)Volkswagen ID Vizzion

Nemački automobilski div Volkswagen razmatra mesto za novu fabriku u Severnoj Americi u kojoj će se proizvoditi električna vozila za američko tržište, izjavio je šef Volkswagenove američke filijale.

 (Dalje)


«Prethodni   1 2 3 4 5 6 7 8 ... 69 70 71  Sledeći»