home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA
Austro-Daimler Bergmeister ADR 630 Shooting Grand

* Austro-Daimler Bergmeister ADR 630 Shooting Grand je promociju imao nedavno na događaju Concorso d'Eleganza Villa d'Este u Italiji

 (Dalje)Porsche 911

Nemački TUV je objavio rezultate istraživanja, bazirane na evidentiranim kvarovima u sklopu tehničkih pregleda, koji su pokazali da je Porsche 911 uverljivo najpouzdaniji automobil.

 (Dalje)

Jeep Compass

* Prelep pejzaž jezera Garda, blizu zamka Lonato, upravo je bilo poprište ekskluzivne prezentacije novog plug-in hibridnog električnog modela Jeep® Renegade.

* Nova tehnologija plug-in hibridnog električnog (PHEV) modela uzdiže vrednosti brenda Jeep: s jedne strane, kada se primeni na verziju Trailhawk, dodatno povećava njene performanse u terenskoj vožnji; s druge strane pojačava elemente porodice Jeep tokom svakodnevne upotrebe.

 (Dalje)

Ford Puma

Posle odsustva sa nekoliko velikih evropskih sajamskih manifestacija, Ford je odlučio da na septembarskom frankfurtskom auto-salonu izloži svoje najnovije modele.

 (Dalje)

Lada Camper

* Proizvod moskovske firme Lux-Form, a baza je Lada Granta

 (Dalje)

Fabio Kvartararo

Mark Markes je osvojio pol poziciju pred Veliku nagradu Italije, drugi će startovati vozač Petronas Jamahe Fabio Kvartararo, a treći Danilo Petrući. Andrea Doviciozo ima tek deveto vreme u kvalifikacijama, a Valentino Rosi je imao katastrofalan dan i tek je na 18. mestu.

 (Dalje)

Audi Q3 35 TFSI vs BMW X1 xDrive 18d

Za novi Audi Q3 tržišna utakmica je tek počela, dok BMW X1 u aktuelnom izdanju broji poslednje dane. Bliski susret dva kompaktna premijum SUV-a baca svetlo na međusobne sličnosti i razlike, ali i na to koliko je ovaj segment napredovao u prethodnih nekoliko godina

 (Dalje)

Frangivento Asfane DieciDieci

Italijanski FV Frangivento je prošle nedelje najavio da će uskoro predstaviti novi superautomobil Asfane DieciDieci, što se sada i desilo.

 (Dalje)


«Prethodni   1 2 3 ... 58 59 60 61 62 63 64  Sledeći»