home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA
Nissan Qashqai

Sledeće godine na tržište stiže i treća generacija modela Nissan Qashqai. Po svemu sudeći, taj model će biti dostupan sa najmanje dva hibridna pogonska sklopa, prenosi portal Vrele Gume.

 (Dalje)Video: Testosteeron Test AutomobilaTesla Model Y

Američki proizvođač električnih automobila zatražio je od svojih tajvanskih dobavljača da ubrzaju izradu delova za Teslu, kako bi Model Y počeo da se proizvodi pre nego što je prethodno najavljeno, saznaje CNBC.

 (Dalje)

Valentino Rosi

Kako prenosi Sport Klub, Valentino Rosi i Luis Hamilton biće protagonisti 'zamene veka'. Italijanski motociklista sešće za volan Mercedesovog bolida, dok će britanski vozač isprobati Jamahu.

 (Dalje)

Nikola Tre

Nikola Tre je prvi kamion-šleper na struju koji je nastao kao plod saradnje kompanija Nikola i Iveco, a namenjen je evropskom tržištu prenosi B92.

 (Dalje)

Nissan GT-R50 by Italdesign

Nissan će s isporukom brojčano ograničenog modela GT-R50 kojim obeležava 50 godina od nastanka svog harizmatičnog sportskog automobila krenuti naredne godine.

 (Dalje)

VIDEO: Range Rover Limo

5 Dec 2019 - 19:57 Vesti Link


Volkswagen Golf 8

Volkswagen je u Nemačkoj i zvanično počeo sa prodajom nove, osme generacije Golfa.

 (Dalje)

* U filmu će se inače pojaviti još jedan Aston Martin, i to Valhalla, ali se taj superautomobil ne pojavljuje u ovom trejleruVolkswagen Nivus

Volkswagen će svoju gamu na tržištu Južne Amerike tokom sledeće godine obogatiti i manjim SUV-Coupe modelom. Takođe, nakon Južne Amerike ovaj novitet će se kasnije naći i na drugim tržištima, uključujući tu i evropsko od 2021. godine.

 (Dalje)

Auto Expo 2019

Otvoren Sajam automobila „Auto expo 2019“

Na Šumadija sajmu dana 5.12.2019. zvanično je otvoren dvanaesti po redu Sajam automobila „Auto expo 2019“.

 (Dalje)


«Prethodni   1 2 3 ... 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 ... 61 62 63  Sledeći»