home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA
Porsche 911 GT2 RS

Jedan Velšanin teško je oštetio Porsche 911 GT2 RS od 300.000 evra neposredno nakon što je izašao iz obližnjeg prodajnog salona radi probne vožnje, prenosi B92.

 (Dalje)Bugatti Veyron

Manny Khoshbin je vlasnik velikog broja superautomobila, a uvid u njegov „svet iz snova” svojim pratiocima daje putem YouTubea. Ove nedelje je tako objavio video vezan uz svoj Bugatti Veyron, tačnije uz troškove održavanja istog. A oni su takvi da će vas zaboleti glava, prenosi Jutarnji.hr.

 (Dalje)

Najnoviji primer nasilja u saobraćaju je završio hapšenjem bezobzirnog vozača, a sad bi iza rešetaka mogao da ode na duže.

 (Dalje)

Volvo Car centar Beograd

U četvrtak 28. novembra 2019. godine otvoren je novi velelepni prodajno servisni centar u Beogradu. Volvo Car centar Beograd nalazi se na adresi Auto-put za Novi Sad 98 u Zemunu.

 (Dalje)

Porsche 911 Hybrid

I nad Porscheom 911 ima Porsche 911, a nad Elferom ima Elfer. Za 2022. godinu najavljen je istinski Über Elfer s više od 700 KS. I to kakav?

 (Dalje)

VIDEO: Test Kawasaki Z900

4 Dec 2019 - 18:25 Video Link


Dacia Duster

Dacia je aktuelnu, drugu generaciju Dustera predstavila u septembru 2017. godine na sajmu automobila u Frankfurtu, a ubrzo nakon toga je u Mioveni fabrici u Rumuniji počela i njegova proizvodnja

 (Dalje)

Toyota je novi Yaris predstavila sredinom oktobra (dugačak je 3940 mm, dostupan samo u verziji sa 5 vrata i napravljen na TNGA platformi odnosno njenoj najmanjoj varijanta GA-B), a uskoro će prikazati i sportski Yaris GR-4 za koji se pobrinuo Gazoo Racing.

 (Dalje)

Zamena guma

Jutarnje temperature idu u minus, na planinama se pojavio i prvi sneg tako da, ako idete na put, ne zaboravite da su osim zimskih guma i lanci obavezna oprema.

 (Dalje)

Peugeot Le Mans

Još od prošlog meseca je poznato da francuska fabrika Pežo planira da se vrati na trku 24 časa Le Mana sa novim hiperautomobilom koji će biti spreman za trku 2022. godine.

 (Dalje)

VIDEO: 2020 Opel Insignia

4 Dec 2019 - 16:18 Video Link

U nastavku i PR saopštenje uvoznika Opela za Srbiju

 (Dalje)

Eno.146

Kineski GAC Motors predstavlja automobil koji iza radikalnog dizajna donosi brojna iznenađenja, pa i jedan rekord.

 (Dalje)

Video: Mobil Auto TV