home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA
Ajkula

Italijanski skulptor i industrijski dizajner Flaminio Bertoni bio je tesno povezan sa predratnom i posleratnom istorijom Citroëna. Zahvaljujući njegovim vizijama i veštim rukama nastao je nezaboravni dizajn modela Traction Avant čijim krajem proizvodnje je na scenu stupila najveća zvezda ove kompanije u njenoj istoriji.

 (Dalje)Disney+

Elon Musk već neko vreme o Tesla i drugim novotarijama zainteresovane obaveštava preko svog Twitter naloga, pa je tako nedavno napisao i to da u Tesla automobile stiže novi Disney+ streaming servis.

 (Dalje)

VIDEO: Test Mercedes GLE

28 Dec 2019 - 10:00 Video Link


Heico Volvo V60

28 Dec 2019 - 09:30 Tuning Link
Heico Volvo V60

Volvo modeli S60 i V60 će od prvog kvartala sledeće godine biti dostupni i sa novim tjuning paketom koji je pripremila kompanija Heico Sportiv.

 (Dalje)

Citroen C5 Aircross

Citroën privodi kraju godinu svoje stogodišnjice uz poslednji deo svoje kampanje ‘auto-stoper’. U filmu je predstavljen novi SUV C5 Aircross hibrid uz snažnu poruku: ‘Tokom 100 godina Citroën je učinio da automobil bude dostupan svima. 2020. godine, Citroën će da učini da električni automobil bude dostupan svima’.

 (Dalje)

Kawasaki na tri točka

U svetu motocikala na tri točka, najnovija generacija Yamahe Niken suvereno vlada, ali bi uskoro mogla da dobije ozbiljnog konkurenta.

 (Dalje)

Mobilni robot za punjenje

Volkswagen pruža pogled u budućnost u kojoj vozači električnih vozila više neće tražiti punjače za električne automobile. Umesto toga mobilni robot za punjenje Volkswagen Group Components-a preuzima na sebe ovaj zadatak i vozi se prema električnom automobilu, koji treba punjenje strujom, potpuno autonomno, prenosi Tportal.hr.

 (Dalje)

Kia K5

Nedavno predstavljena Kia K5 (Optima) za sada neće stići u Evropu, a moguće je da nikada ni ne stigne.

 (Dalje)

Volkswagen Nivus

Nemački Volkswagen će tokom 2020. predstaviti 34 nova ili redizajnirana modela, a među njima biće deset krosovera i SUV-ova.

 (Dalje)


«Prethodni   1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... 61 62 63  Sledeći»