home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA
Dahler BMW M135i xDrive

6 Nov 2020 - 07:30 Tuning Link
Dahler BMW M135i xDrive

BMW-ova Serija 1 je prošla kompletan tretman u tjuning kući Dahler, gde je posebna pažnja posvećena varijanti M135i xDrive.

 (Dalje)

VIDEO: Audi RS e-tron GT

6 Nov 2020 - 07:00 Video Link

Video: Carwow.co.ukAkumulator

Neretko se među vozačima može čuti da je nekome akumulator trajao dve, a nekome osam godina, pa uvek postoji dilema, da li su neke marke akumulatora toliko kvalitetnije ili generalno možemo akumulatoru da produžimo životni vek vodeći računa o nekim stvarima.

 (Dalje)

Audi RS e-tron GT

Audi će uskoro i zvanično predstaviti serijski e-tron GT koji je inače u formi koncepta pre dve godine promovisan na sajmu automobila u Los Anđelesu.

 (Dalje)

Rosi

Valentino Rosi bi mogao da vozi na predstojećoj trci MotoGP klase u Valensiji, a od toga ga deli još samo jedan negativan test na koronu.

 (Dalje)

Lincoln Continental

Još jedan američka limuzina nestaje sa scene, kao rezultat smanjenog interesovanja kupaca za ovim tipom vozila. Poslednji Lincoln Continental sišao je sa proizvodne trake 30. oktobra.

 (Dalje)

Mercedes S

Trenutno se nalazimo i izuzetno teškom periodu, a to na svojoj koži osećaju i proizvođači automobila pred kojim se odjednom nalazi niz pravila i zahteva.

 (Dalje)

VIDEO: Test Alpine A110S

5 Nov 2020 - 22:05 Video Link


Može se reći da je Jamaha prošla bolje nego što je mogla da se nada

Nakon što je u četvrtak tokom dana objavljeno da je Jamaha pod istragom zbog korišćenja nedozvoljenih ventila na svojim M1 motorima na prvoj trci sezone u Herezu, Sajmon Paterson objavio je i kaznu koja je izrečena Jamahi.

 (Dalje)

Maks Bjađi

Maks Bjađi je još jednom upisao svoje ime u knjigu rekorda, nakon što je na Voxan Wattman motociklu postavio novi brzinski rekord u kategoriji električnih dvotočkaša.

 (Dalje)

Volkswagen Grčka

Najveći proizvođač automobila je glavni partner u projektu "ozelenjavanja" saobraćajnog sistema na grčkoj Astipalei.

 (Dalje)


«Prethodni   1 2 3 ... 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 ... 63 64 65  Sledeći»