home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA ISTORIJA

Električni Kymco F9

30 Nov 2020 - 12:37 Motociklizam Link
Kymco F9

Kymco je predstavio potpuno električni skuter F9, koji donosi 12,5 KS, maksimalnu brzinu od 70 km/h, autonomiju od 120 km i dvostepenim prenoson.

 (Dalje)Hamilton

Vozači Formule 1 spadaju u krug najplaćenijih sportista na planeti, a kada je u pitanju ova godina, najviše uplata leglo je na račun Luisa Hamiltona.

 (Dalje)

Fast&Furious

U Edmontonu u Kanadi živi možda i najveći fan franšize Fast&Furious. U stvari, fan automobila iz filmova. Svoju ljubav je naime pretočio u posedovanje čak 24 replike modela automobila koji su se pojavljivali u filmovima. Sve je počelo kao hobi, objašnjava u videu, a sada više nema kuda s tako impresivnom brojkom automobila.

 (Dalje)

VW ID.1

Nemački proizvođač automobila “Folksvagen” planira da krene sa proizvodnjom malog električnog automobila za masovno tržište u uslovima oštrijih klimatskih propisa, navodi se u planu u koji je Rojters imao uvid.

 (Dalje)

VIDEO: Test Mazda 3

30 Nov 2020 - 09:00 Video Link


Genesis GV70

Ako ste mislili da su najskuplji i najluksuzniji automobili tehnološki najnapredniji, prevarili ste se. Hyundai je opet podigao lestvicu i predstavio auto nakrcan do sada neviđenim gedžetima, piše Index.hr.

 (Dalje)

Mercedes 600 Pullman

Ako neko želi da se oseća kao šef Ministarstva spoljanih poslova Narodne Republike Kine, ovo je izvrsna prilika. Možete da kupite limuzinu Chena Yi koja je tu funkciju obavljao od 1958. do 1972. godine. Reč je o Mercedes-Benzu 600 Pullmanu iz 1965. godine.

 (Dalje)

MotoGP

MotoGP je zvanično potvrdio da će pozivnice (vajld karte) ponovo biti dostupne vozačima od naredne sezone.

 (Dalje)

Jugo 45

Ovih dana Jugo 45 slavi veliki jubilej – 28. novembra 1980. godine zvanično je započela serijska proizvodnja automobila koji je obeležio čitavu jednu eru na ovim prostorima.

 (Dalje)


«Prethodni   1 2 3 4 5 6 7 ... 63 64 65  Sledeći»