home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA ISTORIJA
Zadovoljstvo u vožnji

Duže od pola veka, ova fraza je sinonim za doživljaj vožnje u BMW vozilima. Ali kako je uopšte nastao čuveni slogan? I zbog čega je danas relevantniji nego ikada pre?

 (Dalje)Mazda 2

Saradnja Mazde i Toyote će između ostalog rezultirati i novom Mazdom 2 koja će po sadašnjim informacijama biti samo doterana verzija nove Toyote Yaris Hybrid.

 (Dalje)

Maserati Grecale

Maserati je u septembru objavio svoje planove o nekoliko novih vozila za koje se najavljuje da će biti razvijeni, elektrifikovani i proizvedeni u Italiji. U međuvremenu su se pojavili neki novi detalji.

 (Dalje)

VIDEO: Test Peugeot e-2008

28 Nov 2020 - 09:00 Video Link


Volkswagen Arteon eHybrid

Volkswagen je krajem juna prikazao dugo najavljivani Arteon Shooting Brake, i to zajedno sa obnovljenom verzijom standardnog Arteona, kao i sa sportskim Arteonom R i Arteonom eHybrid (Plug-in Hybrid). Sada su Arteon eHybrid i Arteon Shooting Brake eHybrid i zvanično startovali na evropskom tržištu.

 (Dalje)

VIDEO: Test Kia Sorento

28 Nov 2020 - 08:00 Video Link


SARD Toyota GR Supra

Japanski SARD je pripremio ograničenu seriju od samo 20 primeraka modifikovane GR Supre koja raspolaže sa 500KS i 686 Nm obrtnog momenta.

 (Dalje)

VW Passat

Jedan od razloga gašenja modela je i kanibalizam na relaciji VW Passat - Škoda Superb. Pobedio je Superb

Podsetimo, Volkswagen je planirao da preseli proizvodnju modela Passat iz Emdena u Nemačkoj u novu fabriku VW Grupe u Turskoj gde bi s traka silazila sledeća generacija. Međutim, sukobi u Siriji su naterali nemačkog automobilskog giganta da promeni planove, pa su odlučili da milijardu evra vrednu fabriku planiranu za Passat izgrade u Bratislavi u Slovačkoj.

 (Dalje)

Fiat 128

Koliko je Dijego Maradona bio skroman, govori i podatak da je u životu vozio narodne automobile, među kojima je i jedan više nego poznat na našim prostorima. 

 (Dalje)

Uverenje o ispitivanju vozila

Javio se problem koji se ponavljao više puta tokom prethodnih godina. Stalo je izdavanje raznih Uverenja koja izdaje Agencija za bezbednost saobraćaja.

 (Dalje)

VIDEO: 2021 Ram TRX

28 Nov 2020 - 00:01 Video Link«Prethodni   1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... 63 64 65  Sledeći»