home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA
Sistemi asistencije

Paradoks napredne tehnologije namenjene bezbednosti mogao bi da bude – manje bezbednosti na putevima?! Kako elektronska pomagala za vozača postaju sve naprednija, novo istraživanje američkog IIHS-a i MIT-ovog AgeLaba pokazuje da je verovatnije da će vozači imati problema s ometanjem jer misle nešto poput: ako će moj automobil sam da upravlja i da se zaustavi, zašto bih se brinuo i pazio na put?

 (Dalje)Honda prljavština

Ljubiteljima automobila je čišćenje i pranje automobila sastavni deo lične higijene. Prostor u kome se provodi značajan deo dana mora da bude uredan. Ne ulazeći u razloge, neki su skloni da zapuste enterijer vozila, a onda se dogodi prava katastrofa.

 (Dalje)

Cizeta V16T

Jedan prodavac iz Majamija je na prodaju ponudio Cizetu V16T koja je svojevremeno pripadala Sultanu od Bruneja, a bila je je izložena i na sajmu automobila u Ženevi 1993.

 (Dalje)

Novi Nissan X-Terra

26 Nov 2020 - 07:30 Noviteti Link
Nissan X-Terra

Nissan je za tržište Bliskog Istoka pripremio obnovljenu verziju SUV modela X-Terra, koji je na nekim tržištima poznat kao Terra.

 (Dalje)

Polovni Ferrari

Kupovina polovnog automobila često sa sobom nosi brojne nepoznanice, posebno ako se automobil temeljito ne pregleda. Mnogi su to osetili na svojoj koži, a kada stvari pođu po zlu često je prekasno. Posebno je to naglašeno kod skupih modela kojima svaka komponenta košta čitavo malo bogatstvo.

 (Dalje)

Fiat 500L

Proizvodnja Fiata 500L u kompaniji FCA u Kragujevcu prekinuta je drugi put u novembru zbog odlaska radnika na plaćeno odsustvo i biće nastavljena 30. novembra.

 (Dalje)

Njujork

Grad Njujork pokušava da stane na put nepropisnom parkiranju neobičnom taktikom - deleći deo naplaćene kazne sa "uzbunjivačem", prenosi B92.

 (Dalje)

Aston Martin Vantage Legacy Collection

Poslednjih desetak godina jedne su od najuspešnijih kada je reč o trkačkim nastupima Aston Martina, pre svega u Endurance serijama, ali i GT klasama, bilo da je reč o britanskom, evropskom ili svetskom šampionatu.

 (Dalje)

Suzuki Jimny

Novi Suzuki Jimny se čekao duže vreme, a kada je 2018. godine predstavljen mnogi su bili oduševljeni zbog jednostavnog dizajna, dobro poznatih linija i nove tehnologije. Vrlo brzo je dobio i epitet "male G-klase", a gotovo svi su se složili da automobil ima "cool" faktor.

 (Dalje)


«Prethodni   1 2 3 ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 ... 63 64 65  Sledeći»