home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA
Volvo Cars

U kompaniji Volvo Cars, ekipa je poznata pod nazivom kućni detektivi. Uprkos tome, mogli bismo ih nazvati i ekipom „CSI“ švedskog proizvođača automobila, ako se malo poigramo sa nazivom slavne televizijske serije.

 (Dalje)Scania i Golf

Scania je objavila video koji se bavi proučavanjem bezbednosti električnih baterija

U fazi elektrifikacije velike baterije bi se na kamione postavljale na najzgodnije mesto, a to je u pod uz bok vozila. Međutim, to su mesta koja su itekako izložena udarima pa švedski proizvođač pre komercijalizacije mora da proveri njihovu bezbednost, piše Index.hr.

 (Dalje)

Coal Running

SAD je velika država, a na ogromnoj površini, logično, mnogo je različitosti. U Kaliforniji brinu o zaštiti okoline, promovišu električne automobile, na primer, a negde u Ajdahu gotovo niko o tome ne brine previše.

 (Dalje)

Mazda MX-30

U prvom pokušaju pri brzini od 75 km/h, odmah je bilo jasno da se radi o okretnom i lako upravljivom automobilu, pišu Vrele Gume.

 (Dalje)

Video: Carwow.co.ukGunsel B9

Prvi električni auto koji je u potpunosti razvijen i proizveden u (međunarodno nepriznatoj) Turskoj republici Severni Kipar ugledao je svetlost dana u svojoj finalnoj formi tokom sajma MUSIAD EXPO 2020 u Istanbulu.

 (Dalje)

Hamilton

Kako prenosi Sport Klub, vozač Mercedesa Luis Hamilton osvojio je pol poziciju pred Veliku nagradu Bahreina, 15. trku ovogodišnjeg šampionata Formule 1.

 (Dalje)

Kia K900

Kia Motors Corporation je u 2019. godini kroz svoju globalnu mrežu preko 5.000 zastupnika prodala 2,77 miliona vozila kupcima iz više od 180 zemalja sveta. Na tako brojnim tržištima koja se između sebe često puno razlikuju s obzirom na potrebe kupaca, zakonodavstvo i zakonske zahteve Kia nudi širok izbor modela – među njima je i mnogo takvih koji u Evropi nisu u prodaji.

 (Dalje)

Suzuki Swift Elegance

Kompanija Suzuki Euro Sumar odlučila je da uz svaki kupljeni Swift u najvišem Elegance paketu opreme daruje kupce novogodišnjim poklonom u vidu seta zimskih guma.

 (Dalje)


«Prethodni   1 2 3 4 5 6 7 8 9 ... 63 64 65  Sledeći»