home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA
Lamborghini Huracan Evo Fluo Capsule

Lamborghini prikazuje Huracan Evo Fluo Capsule, novu kolekciju svetlih i smelih boja za supersportski automobil sa V10 motorom, realizovanu u spoljašnjoj mat boji sa komplementarnim bojama enterijera i opcijama.

 (Dalje)Opel Komnenović

Kada se pomene ime Pavla Komnenovića onda je skoro svima jasno da je reč o čoveku koji je sav svoj radni vek, sav svoj život posvetio automobilima i automobilskim trkama. Popularni Paja, višestruki šampion sveta brzine uskoro će obeležiti svoj 70. rodjendan a želja za životom i za novim postignućima još tinja u tom zaista jedinstvenom i veoma cenjenom majstoru volana.

 (Dalje)

Opel Astra L

Nova Opel Astra biće važna karika novog PSA-ovog kvarteta, s francuskim modelima Peugeot 308, Citroën C4 i DS 4…

 (Dalje)Renault Megane

Bilo je svega do sada, od opoziva zbog toga što šamponi za pranje vozila mogu da izazovu požar na vozilu pa sve do mogućnosti da sa automobila otpadne zadnji branik kada pada kiša.

 (Dalje)

Volkswagen Golf R

Volkswagen je u martu predstavio sportski Golf GTI nove generacije (kao i Golf GTD i Golf GTE), nedavno se pojavio Golf GTI Clubsport, dok je sada konačno pred nama i top verzija – novi Golf R.

 (Dalje)

BMW iNext

BMW je Vision iNEXT u koncept izdanju predstavio još u septembru 2018. godine, dok će se serijski model pojaviti još tokom ovog meseca na posebnom BMW događaju nazvanim NextGen (najavljen za 11. novembar).

 (Dalje)

Audi fabrika

Šefovi u nemačkoj automobilskoj industriji su iskazali pesimizam u prognozama za predstojeće mesece, uprkos jačanju potražnje u oktobru, pokazalo je istraživanje instituta Ifo.

 (Dalje)

VIDEO: TVR Chimaera

4 Nov 2020 - 00:01 Video Link


Ford Mach-E

Američki proizvođač neće se utrkivati sa Teslom ili Porscheom, čiji električni modeli imaju šestocifrene dolarske cene.

 (Dalje)

Toyota je bila primetno tiha u vezi s drugom generacijom Miraija, još od kada je skinula veo s koncepta, oktobra 2019. Varijanta spremna za proizvodnju će premijeru imati sledećeg meseca, s tim što Toyota USA najavljuje da će se to desiti krajem decembra na Facebooku.

 (Dalje)

Naskar

Pobedom u Martinsvilu Čejs Eliot je prvi put u karijeri obezbedio plasman u veliko finale Kup serije u Naskaru koji će se održati tokom vikenda u Finiksu. Bez plasmana u završnicu ostao je jedan od glavnih favorita Kevin Harvik.

 (Dalje)