home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA
VW ID.3

U trenutnoj javnoj raspravi o konceptima automobilskih pogona, fokus je očigledno na smanjenju emisije NO2, a posebno CO2. Da bi to postigli, političari i delovi industrije se u potpunosti oslanjaju na baterijske električne pogone. Međutim, nova studija Udruženja nemačkih inženjera (Verein Deutscher Ingenieure ili VDI) 'Procena životnog ciklusa automobila s različitim pogonskim sistemima' pokazuje da je takav jednostrani fokus prilično kontraproduktivan za okolinu.

 (Dalje)Toyota Corolla Touring Sports 1,2 Turbo Sport

U odnosu na hečbek, Toyota Corolla karavan ima duže međuosovinsko rastojanje i dosta više mesta za kolena putnika na zadnjim sedištima

 (Dalje)

Mercedes E

Mercedes je kompanija sa dugom istorijom i imaju veliku želju da u svakom segmentu budu najbolji na svetu, pa tako je i kada se radi o sistemu autonomne vožnje, gde im je jaka konkurencija američka kompanija Tesla.

 (Dalje)Mini Electric The Flash

* Za grafiku eksterijera se pobrinuo italijanski umetnik Carmine Di Giandomenico

 (Dalje)

Baby Defender

Novi Defender je već neko vreme dostupan kupcima, a u Land Roveru planiraju da svoju ponudu tokom 2022. godine prošire i jednim pristupačnijim modelom.

 (Dalje)

VIDEO: Test Kia Niro PHEV

3 Nov 2020 - 08:00 Video Link


Autoput

Gume starije od deset godina uskoro će biti zabranjene na putevima u Velikoj Britaniji s novim propisima o vožnji koji bi trebalo da stupe na snagu za nekoliko meseci.

 (Dalje)

VIDEO: Pagani Huayra BC

3 Nov 2020 - 07:00 Video Link


Alfa Romeo B.A.T.

Na aukciji kuće RM Sotheby's prodata su i tri koncepta kompanije Alfa Romeo, a iznos je milionski.

 (Dalje)

Audi e-tron GT

Audi će uskoro i zvanično predstaviti serijski e-tron GT koji je inače u formi koncepta pre dve godine promovisan na sajmu automobila u Los Anđelesu.

 (Dalje)


«Prethodni   1 2 3 ... 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65  Sledeći»