home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA
Baojun e300

Jedan od nedostataka električnih modela je što su i dalje preskupi, čak i kada su u pitanju gradski automobili.

 (Dalje)
Video: Carwow.co.ukNew 500

Nedavno predstavljen međunarodnoj štampi, model New 500 / Novi 500 je osvojio nagradu za Najbolji dizajn 2020. godine, koju dodeljuju čitaoci nemačkog magazina Auto Motor und Sport

 (Dalje)

Alfa Romeo Stelvio

Više od 16.000 čitalaca ovog automobilskog magazina učestvovalo je u ovogodišnjoj „Autonis“ anketi. Birali su između otprilike 100 modela u deset kategorija. Alfa Romeo Stelvio je izabran kao najlepši „Veliki terenac“.

 (Dalje)

VIDEO: Test BMW iX3

4 Nov 2020 - 16:26 Video Link

 (Dalje)

Rosi

Maverik Vinjales raduje se trci u Valensiji predstojećeg vikenda, dok Valentino Rosi još uvek čeka negativne testove na koronavirus. Ukoliko ih ne dobije na vreme zameniće ga Geret Gerlof, prenosi Sport Klub.

 (Dalje)

BMW E9

Dizajner automobila Čako Abraham impresionirao nas je reinterpretacijom legendarnog BMW modela.

 (Dalje)

BMW iX3

Danas se o električnim automobilima jako puno govori, a to nije samo tema koja je dominantna u EU, već u celom svetu. A, tu pre svega mislimo na pogone koji bi mogli da se svrstaju u tri tipa; BEV (električna vozila na baterije), PHEV (plug-in hibridna električna vozila) i FCEV (električna vozila na gorive ćelije).

 (Dalje)

Most

Mnogi koji razdvajaju otpad bi voleli da na kraju znaju gde završavaju sve te staklene boce vina, piva… U kanadskom gradu Montrealu su odlučili da svojim građanima pomognu u rešavanju te misterije. Vlasti su objavile da će iskoristiti 70.000 boca kako bi izgradile dva mosta u gradu. Sada se pitate kakve veze imaju krhke boce i mostovi koji bi ipak trebalo da budu malo čvršći?

 (Dalje)

Maggiore 308M

4 Nov 2020 - 11:30 Tuning Link
Maggiore 308M

Klubu automobila iz sve popularnije "restomod" kategorije se priključio i besprekorno restaurirani i modifikovani Ferrari 308 GTS za koji u kompaniji Maggiore zauzvrat traže 500.000 evra.

 (Dalje)

Mercedes motor

Saradnja Mercedes-Benza i Renaulta se nastavlja, ali francuski dizel 1.5 dCi neće više biti deo ponude pod haubom automobila sa zvezdom u znaku.

 (Dalje)