home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA
2021 Ford Equator

31 Jan 2021 - 08:00 Noviteti Link
Ford Equator

Ford je za kinesko tržište pripremio novi SUV model Equator, kojim će konkurisati modelima kao što su Jeep Grand Commander i Toyota Highlander.

 (Dalje)2021 MINI

Šta prema Vašem mišljenju predstavljaju novi modeli sa oznakom MINI?

Suštinski, ovaj MINI je prvi autentični MINI koji svoj karakter nadgrađuje na filozofiji individualizacije. U okviru krilatice “Purify”, iskristalisale su se i istakle sve one stvari koje čine MINI: kvalitet, savremenost i identitet. Ovde nam je bilo veoma važno da postignemo što veću razliku između različitih varijanti motora. Po prvi put nemamo specifični dizajn svojstven modelima MINI One, Cooper, Cooper S, Cooper SE i John Cooper Works koji je činio razliku između navedenih modela.

 (Dalje)

Lamborghini fabrika

Ovo je već osma godina zaredom, u kojoj Automobili Lamborghini preuzimaju nagradu “Top Employer Italy 2021″.

 (Dalje)

VIDEO: Renault 5 Turbo

30 Jan 2021 - 19:48 Video Link


Volkswagen Passat Variant

Nemački Auto Bild je objavio set nezvaničnih rendera kojima pokazuje kako bi trebalo da izgleda sledeća generacija Volkwagenovog Passata u karavanskom izdanju.

 (Dalje)

Andrea Doviciozo

Andrea Doviciozo trenutno nema angažman za 2021. godinu u MotoGP šampionatu. Kako se ne zna da li će Mark Markes započeti novu sezonu na vreme postoje sve češće spekulacije da će Italijan voziti upravo njegovu Hondu.

 (Dalje)

* Premijera će se održati 4. februaraDakar 2021

Dakar 2021. je iza nas. Pratili smo ga vrlo vredno i imali specijalne priče od našeg izveštača sa lica mesta, od poznatog sportskog novinara RTS-a, Predraga Pedje Milinkovića, jedinog reportera sa ovih prostora koji je čak JEDANAEST PUTA bio na Dakar reliju…

 (Dalje)Citroen C5 Aircross

Citroen je plasirao dve nove verzije svog Citroen C5 Aircross modela, nazvane Business Feel i Business Shine.

 (Dalje)


«Prethodni   1 2 3 4 5 6 7 ... 64 65 66  Sledeći»