home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA
Peugeot 308

Još uvek aktuelna druga generacija Peugeota 308 se pojavila 2013. godine i do sada je prošla nekoliko doterivanja kako bi održala korak sa konkurentima u C segmentu. Treba podsetiti da je 308-ica bila i Evropski automobil godine 2014.

 (Dalje)Mercedes-Benz CL 500

Mercedesov kupe S-klase nasledio je 2014. godine model CL 500, koji je do tada bio jedan od najluksuznijih u asortimanu sa dvoja vrata. CL 500 je u međuvremenu blago redizajniran, a među najupečatljivijim detaljima su alu-felne sa 10 krakova i mat-metalnim finišom.

 (Dalje)

Austrijska kompanija Kreisel Electric u narednim godinama želi da ispiše istoriju. U tome će joj pomoći iskusni reli vozač Raimund Baumschlager, koji učestvuje u razvoju električno pogonjenog takmičarskog reli automobila Škoda Fabia RE-X1.

 (Dalje)

Mini

Nova generacija Minija se očekuje tokom 2023. godine, ali prema izjavama Bernda Körbera iz Minija, moguće je da će dizajn novog Minija biti potpuno drugačiji.

 (Dalje)

Porsche 3D

Porsche je 2019. godine počeo da eksperimentiše sa 3D štampanim klipovima, a rezultati su bili impresivni. Proizvođač je mogao da dizajnira klip koji je bio 10% lakši od konvencionalne kovane jedinice, a sa integrisanim kanalom za hlađenje. U slučaju modela 911 GT2 RS, 3D štampani klipovi doneli su povećanje snage za 30KS na 740KS.

 (Dalje)

Toyota kampanja

Toyoti su bezbednost i zadovoljstvo kupaca na prvom mestu. Zato neprekidno prati svoja vozila putem brojnih izvora. Ako postane svesna toga da određene komponente ili aspekti vozila više ne zadovoljavaju njene stroge standarde preduzima odgovarajuće mere pokrećući preventivnu servisnu kampanju.

 (Dalje)

Honda Filter

Zbog situacije sa korona virusom, mnoge automobilske kompanije su počele da smišljaju načine da se izbore sa pandemijom.

 (Dalje)

Video: Carwow.co.ukNa prodaju Renntech SL74

1 Jan 2021 - 20:05 Tuning Link
Renntech SL74

RENNtech je dobro poznata američka tjuning kuća, svojevrsni "američki AMG" koju je osnovao Hartmut Feyhl koga mnogi decenijama smatraju najistaknutijim američkim autoritetom u tjuningu Mercedesovih modela.

 (Dalje)

Vesti iz Formule 1

1 Jan 2021 - 19:58 Sport Link
Aston Martin F1 tim

Racing Point je mrtav, živeo Aston Martin

Aston Martin je započeo novu eru kao rebrendirani F1 tim, uz lansiranje nove internet stranice i profila na društvenim mrežama, pišu Vrele Gume.

 (Dalje)

Putarine

Evropska komisija je odobrila standard koji će pojedinim zemljama omogućiti primenu naplate putarine na bazi emisije CO2. O tome se prvi put razgovaralo 2018. godine s prvom studijom, a sada je Evropska komisija donela konačnu odluku o skupljoj naplati putarine za automobile koji najviše zagađuju okolinu.

 (Dalje)


«Prethodni   1 2 3 ... 59 60 61 62 63 64 65 66  Sledeći»