home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA ISTORIJA
Setra

Štutgart – Godina 2021. je vrlo posebna godina za Daimler kamione i autobuse – obeležavaju se čak četiri godišnjice: godine 1896. Gottlieb Daimler prezentovao je svoj prvi kamion, a 1951. godine je Otto Kässbohrer predstavio prvi autobus sa samonosećom karoserijom – Setra. Pet godina pre toga, prvi Unimog je pokazao svoje sposobnosti na teško prohodnom terenu. I poslednji u ovom nizu, 1996. godine prototip modernog kamiona Mercedes-Benz Actros je ugledao svetlost dana.

 (Dalje)Land Rover Defender 90

Novi Land Rover Defender 90 je stigao u British Motors prodajni salon. Vođen strašću i poštovanjem originalnog modela, novi Defender nudi novi spektar sposobnosti i napredne tehnologije za sve podloge kako bi bio unapređen za avanture 21. veka.

 (Dalje)

Renault Mregane

Velike promene su na putu, a osetićemo ih svi mi koji pratimo automobilsku industriju ili s njom živimo kao vozači. Uz strogu emisijsku normu Euro 7 2025. godine nestaće mnogi benzinski i dizelski motori, a kako će sve to izgledati najavljuje Renault, odnosno njegov direktor Luca de Meo u intervjuu Automotive Newsu Europe.

 (Dalje)BMW 2 GC

Kako prenosi Tanjug, nemački proizvođači automobila i njihovi dobavljači ocenili su u februaru svoju trenutnu poslovnu situaciju nešto boljom nego prethodnog meseca, pri čemu se relevantan indeks popeo sa januarskih minus 7,7 poena na minus 2,3 poena u februaru.

 (Dalje)

Volkswagen ID.3 Cabrio

Iz Volkswagena je stigla informacija da u toj kompaniji razmatraju da tržištu ponude i Cabrio verziju električnog modela ID.3.

 (Dalje)

Gume

Tržište guma za putničke automobile i kombije u Srbiji u 2020. smanjilo se za 16 odsto u odnosu na 2019. godinu. Istovremeno, prodaja letnjih guma opala je za petinu, odnosno za 24,2 odsto, zimskih za 13 odsto, dok je prodaja guma za sve sezone najmanje pogođena situacijom sa koronavirusom, pa je opala tek za pet procenata. To pokazuju podaci koje je podelio Continental, jedna od vodećih svetskih kompanija za proizvodnju guma.

 (Dalje)Rimac

Porsche će učestvovati u prikupljanju 130-150 miliona evra svežeg kapitala Rimac Automobila koji će hrvatskoj kompaniji poslužiti za preuzimanje Bugattija, izjavio je Mate Rimac za Automobilwoche.

 (Dalje)


«Prethodni   1 2 3 ... 64 65 66 67 68 69 70 71  Sledeći»