home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA ISTORIJA
VW ID.4

Car and Driver je nedavno došao u „posed“ Volkswagena ID.4 1st Edition i naravno stavio ga na „realan test od 75 milja na čas (120 km/h) na autoputu“. Dobijeni rezultati su upoređeni s onima Tesla Modela Y, mada treba imati u vidu da je testiranje obavljeno pri različitim temperaturama.

 (Dalje)AC Schnitzer BMW M440i

1 Mar 2021 - 07:30 Tuning Link
AC Schnitzer BMW M440i

Nemačka tjuning kuća AC Schnitzer je pripremila paket novih elemenata za doterivanje nove BMW-ove Serije 4 Coupe (G22).

 (Dalje)

VIDEO: Test 2021 MG ZS EV

1 Mar 2021 - 07:00 Video Link


Autobus Singapur

Singapur je uveo autobuse bez vozača u svoj sistem gradskog prevoza. Oni će za početak saobraćati na dve linije i to tokom probnog perioda od tri meseca (do 30. aprila). Sve vreme biće prikupljani opsežni podaci o radu ovih autobusa, kao i o bezbednosni putnika u njima, a nakon isteka pilot projekta, doneće se odluka o njihovoj isplativosti i upotrebljivosti.

 (Dalje)

Jeremy Clarkson

BMW 3.0 CSL (e9) je jedan od najpoznatijih automobila koje je BMW ikada napravio, a jednog je nekad posedovao i Jeremy Clarkson. Međutim, rastao se s automobilom za veoma malo novca pa je rekao da je to automobil za kojim najviše žali što ga je prodao, prenosi Jutarnji.hr.

 (Dalje)Aston Martin x Girard-Perregaux

Nakon vesti da TAG Heuer uspostavlja dugotrajno partnerstvo sa Porscheom, Girard-Perregaux je najavio da će se i sam upustiti u sličnu avanturu.

 (Dalje)

Mansory Rolls-Royce Cullinan

* Mansory je za svoj Cullinan predvideo i aero body kit (izmenjeni prednji branik, set pragova, zadnji krovni spojler, zadnji difuzor...), haubu od ugljeničnih vlakana, mat crni donji deo vozila, tanku plavu liniju na bokovima, točkove do 24 inča, gume 295/30 R24

 (Dalje)

VIDEO: Test Suzuki Swace

1 Mar 2021 - 00:40 Video Link«Prethodni   1 2 3 ... 69 70 71