home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA ISTORIJA
Okon

Kako prenosi Sport Klub, vozač Alpina Esteban Okon došao je do prve pobede u karijeri pošto je slavio na spektakularnoj Velikoj nagradi Mađarske, 11. trci ovogodišnjeg šampionata Formule 1.

 (Dalje)Chevrolet COPO Camaro

Dobra vest za sve ljubitelje velikih motora je da će novog COPO Camara pokretati ogroman ‘big-block‘ V8 sa zapreminom od 9,4 L.

 (Dalje)

VIDEO: Test Mercedes S500

1 Avg 2021 - 14:00 Video Link


Audi e-tron GT

Nemački proizvođač luksuznih automobila Audi je ostvario rekordnu prodaju vozila u prvoj polovini godine, ali upozorava da bi uska grla u isporuci poluprovodinika i povećani troškovi sirovina mogli da pritisnu rezultate u drugom polugodištu.

 (Dalje)

VIDEO: Rimac Nevera

1 Avg 2021 - 12:00 Video Link


Toyota motor

Dizel i benzinski motori se u velikoj meri razlikuju, ali su im osnove funkcionisanja zajedničke. Međutim, te razlike su dovoljne da onemoguće korišćenje onog drugog goriva. Ipak, ruski Garage 54 ne bi bio to što jeste da ne pokuša da zaobiđe zakone automobilskog inženjeringa. U to ime, Toyotin dizelaš je konvertovan u mašinu koja može da radi na benzin.

 (Dalje)

VIDEO: Test 2021 BMW X1

1 Avg 2021 - 10:00 Video Link


BMW Z4 M Coupe Safari

Na Bring A Traileru je na prodaju ponuđen BMW Z4 M Coupe, modifikovan u Safari stilu.

 (Dalje)

Alpina B12

Alpina B12 je verovatno najzanimljiviji i najuzbudljiviji model ovog nemačkog tjunera iz 90-ih godina. To je ujedno i prva Alpina koja je koristila V12 motor, ali uz atraktivnu motorizaciju i ograničenu proizvodnju B12 čini retkim vozilom ovih dana.

 (Dalje)

VIDEO: Polestar Precept

1 Avg 2021 - 01:12 Video Link


Automatik

Vozači automobila s automatskim menjačima pri prestanku vožnje vrate menjač u položaj P i zatim ugase vozilo. Da li je to dovoljno? Nije, odnosno pogotovo ako ste na uzbrdici ili nizbrdici trebalo bi da uključite i ručnu kočnicu.

 (Dalje)


«Prethodni   1 2 3 ... 64 65 66