home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA ISTORIJA
Gorivo

Nakon što su potrošene poslednje zalihe na svetu prošlog meseca, označen je kraj korišćenju benzina sa olovom, saopštio je Program za životnu sredinu Ujedinjenih nacija (UNEP). Kampanja UN-a za obustavu korišćenja benzina sa supstancom koja predstavlja veliku opasnost po zdravlje ljudi i životnu sredinu trajala je 19 godina, piše RTS.

 (Dalje)LP400 Periscopio

Početkom avgusta kompanija Lamborghini najavila je povratak svog legendarnog Countach automobila, u liniji čiji će modeli imati V12 hibridne pogonske sklopove dobre za 802KS, dok je svaki od njih pronašao vlasnika pre nego što je stigao na fabričku traku.

 (Dalje)

VIDEO: Aiways U6

30 Avg 2021 - 23:04 Video Link


Porsche 918 Spyder

Primerak Porschea 918 Spyder na aukciji je prodat za rekordni iznos.

 (Dalje)

Audi Grandsphere Concept

Audi je nedavno i zvanično potvrdio da će 2. septembra predstaviti i Grandsphere Concept, a sada je objavio i novu najavnu sliku koja pokazuje prednji deo ove autonomne studije.

 (Dalje)Tesla požar

Električni automobili ne gore češće nego benzinci i dizelaši, ali njihovi požari traju mnogo duže i zahtevaju više brige.

 (Dalje)

Pariz

Od ponedeljka 30. avgusta u gotovo celom Parizu važi ograničenje brzine od 30 kilometara na sat, a odredba se ne odnosi na periferiju i nekoliko najvažnijih žila kucavica poput bulevara Maréchaux i važnih saobraćajnica u zapadnom Parizu.

 (Dalje)

EV

Ministarstvo zaštite životne sredine ponovo prima zahteve za subvencionisanje kupovine električnih i hibridnih vozila. Vlada Srbije prepoznala je veliko interesovanje građana za podršku države za kupovinu ekološki prihvatljivih vozila, te su na zahtev resornog ministarstva, obezbeđena dodatna sredstva.

 (Dalje)Luis Hamilton

Kako prenosi Sport Klub, vozač Mercedesa Luis Hamilton nije bio sasvim zadovoljan odlukama koje su u nedelju donete na stazi "Spa Frankoršam".

 (Dalje)

Video: Carwow.co.uk
«Prethodni   1 2 3 4 5 6 7 8 ... 64 65 66  Sledeći»