home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA ISTORIJA

KG Mobility Tivoli

2 Jun 2023 - 10:30 Noviteti Link
KG Mobility Tivoli

KG Mobility (bivši Ssangyong) nastavlja sa izmenama vizuelnog identiteta aktuelnih vozila pa je tako novo lice dobio i SUV model Tivoli (predstavljen 2015. i obnovljen 2019. godine).

 (Dalje)VW ID.3

Mada električni automobili nemaju bučan motor, kao benzinci i dizelaši, što se spoljašnje buke tiče, čini se da nema velikih razlika. Ono što se već neko vreme zna u stručnim krugovima, sada su potvrdila ispitivanja u švajcarskom kantonu Aargau. Tamo su stručnjaci za buku merili koliko su različiti modeli automobila glasni na rutama u gradu i van njega, javlja Regional Journal SRF-a.

 (Dalje)

Aehra Sedan

Aehra je italijansko-američki start-ap koji je prošle godine prvo prikazao električni SUV (kojim planira da konkuriše modelima kao što su BMW iX i Mercedes EQS SUV), a sada sa nekoliko slika za 16. jun najavljuje i premijeru svoje električne limuzine sa kojom će napasti Porsche Taycan.

 (Dalje)

BMW i5

Dizajnerska filozofija BMW-a je večna tema rasprava. O vrućim temama iz sedišta bavarske kompanije donosimo i razmišljanja prvog čoveka dizajna BMW grupe Adriana van Hooydonka.

 (Dalje)

VIDEO: Bugatti Bolide

2 Jun 2023 - 01:36 Video Link
Bugatti Bolide

Bugatti je svoj supersportski model Bolide predstavio još 2020., a godinu dana kasnije je i zvanično potvrđena njegova proizvodnja.

 (Dalje)

Pagani Utopia

Proizvođač maloserijskih hipersportskih automobila Pagani će nastaviti da proizvodi modele s AMG-ovim 6,0 litarskim twin-turbo V12 barem do 2035. godine.

 (Dalje)

Faraday Future FF 91 2.0 Futurist Alliance

Faraday Future je 31. maja konačno krenuo da isporučuje prve serijske primerke svog električnog automobila FF 91, koji je u formi koncepta predstavljen još 2017. godine.

 (Dalje)JLR ima novi logo

1 Jun 2023 - 21:30 Vesti Link
JLR logo

Kako pišu britanski mediji, ponovno pronalaženje Jaguar Land Rovera se ubrzava dok otkriva novi logo za njegovo novo zvanično ime: JLR.

 (Dalje)


«Prethodni   1 2 3 ... 44 45 46 47 48 49 50 51  Sledeći»