home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA ISTORIJA
Dodge Charger concept

Iako su Amerikanci prvo tvrdili da nema šanse za verziju s motorom s unutrašnjim sagorevanjem, sada očigledno menjaju smer. Novi Dodge Charger će takođe izaći na tržište s benzinskim motorom.

 (Dalje)Dahler BMW M2

30 Avg 2023 - 15:00 Tuning Link
Dahler BMW M2

Dahler Competition se pobrinuo za pojačanje aktuelnog BMW-a M2 (G87), čiji 3,0 litarski šestocilindrični motor fabrički raspolaže sa 460KS i 550 Nm.

 (Dalje)

VIDEO: 2023 Honda Accord

30 Avg 2023 - 14:00 Video Link


Volkswagen Saveiro

Manji Volkswagenov pick-up Saveiro za Južnu Ameriku je poslednji put doživeo veće doterivanje 2016. pa je i bilo vreme za modernizaciju.

 (Dalje)Honde Fireblade

Hondino putovanje sa svojom CBR serijom, počevši od CBR900RR modela iz 1992. godine, nije bilo ništa drugo do revolucionarno.

 (Dalje)

Mercedes punjači

Mercedes je otkrio dizajn novih stanica za punjenje koje je već počeo da gradi. One se otvaraju već ove jeseni, a poznate su i lokacije. Osim punjača u kineskom gradu Čengdu i u Atlanti u SAD-u, iz Mercedesa su potvrdili da će jedna biti otvorena i u Manhajmu u Nemačkoj.

 (Dalje)

Geely Panda Knight

30 Avg 2023 - 07:00 Noviteti Link
Geely Panda Knight

U poređenju sa standardnom Geely Pandom (koju proizvodi podbrend Geometry) nova Knight verzija ima izgled inspirisan off-roadom.

 (Dalje)

Volkswagen Passat

Volkswagen će novu, devetu generaciju Passata zvanično predstaviti još tokom ove nedelje, dok će tržišno lansiranje uslediti početkom sledeće godine.

 (Dalje)

Video: Carwow.co.ukToyota Open Labs

* Toyota Open Labs je nova, inovativna platforma za inovacije, osmišljena da podrži otvorene start-ap inicijative s ambicijama što bržeg razvoja i doprinosa održivoj budućnosti
* Prvi korak je otvoreni poziv start-ap firmama spremnim da komercijalizuju svoje ideje u oblastima energije, kružne ekonomije, neutralnosti ugljenika, pametnih zajednica i mobilnosti za sve

 (Dalje)


«Prethodni   1 2 3 4 5 6 7 8 ... 42 43 44  Sledeći»