home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA ISTORIJA
Alfa Romeo F12 Furgone

Kad bismo vam rekli da se prodaje Alfa sa centralno postavljenim motorom i sportskom livrejom, bez sumnje biste pomislili da je reč o trkačkom automobilu. Međutim, gotovo sigurno ne biste očekivali da je to kombi, poput ovog F12 Furgonea iz 1973. godine.

 (Dalje)Lamborghini Urus

Lamborghini bi ove godine prvi put mogao da proda 10.000 automobila, kaže izvršni direktor Stefan Vinkelman, pošto je ovaj proizvođač prijavio rast profita i prihoda u prvoj polovini 2023.

 (Dalje)

Peugeot e-208

Nove francuske subvencije za automobile pomoći će evropskoj automobilskoj industriji da izdrži pretnju priliva uvoznih jeftinih kineskih električnih vozila, rekao je francuski ministar finansija Bruno Le Mer (Bruno Le Maire).

 (Dalje)

Tesla domet

Kod električnih vozila može da bude značajan jaz između dometa prema proceni proizvođača, dometa u stvarnom svetu te dometa prema, na primer, Agenciji za zaštitu okoline SAD-a (EPA), koja sprovodi zasebna testiranjima. Nova studija sada dokazuje da su te razlike velike, analizirajući podatke s hiljada aktivnih Tesla vozila.

 (Dalje)

Mercedes Sindelfingen fabrika

Mercedes-Benz je prošle nedelje objavio svoje tromesečne podatke o prodaji i finansijama, koji pokazuju pozitivne znakove za dosadašnju godinu. Nemački premium proizvođač automobila je zabeležio 515.746 isporuka u drugom tromesečju 2023., što predstavlja rast od 6 posto u poređenju s istim periodom prošle godine, s vrhunskim odeljenjima Mercedes-AMG i Mercedes-Maybach koji uživaju rast od 19 odnosno 39 posto.

 (Dalje)

Nissan Z Nismo

1 Avg 2023 - 01:20 Noviteti Link
Nissan Z Nismo

Nissan Z je prikazan i u sportskom Nismo izdanju, što je inače najavljeno još pre nekoliko meseci.

 (Dalje)

VIDEO: BMW 320 GT

1 Avg 2023 - 01:17 Video Link

Video: Polovni automobiliPolicajac na biciklu

Šokantni snimak nam dolazi iz Kanade. Prikazuje raskrsnicu na kojoj se vidi crvena Toyota Corolla koja naglo izlazi iz trake i udara u policajca na biciklu. Snimak jasno upućuje da je vozač namerno udario policajca i zatim pokušao da pobegne.

 (Dalje)


«Prethodni   1 2 3 ... 42 43 44