home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

Kompanija Mitsubishi nastavlja sa teaser kampanjom za svoj novi koncept koji će biti predstavljen krajem ovog meseca na Sajmu automobila u Tokiju.

Koncept e-Evolution najavljuje novi model koji će predstavljati sam vrh Mitsubishijeve ponude, a zamišljen je kao automobil vrhunskih performansi s električnim pogonom na sva četiri točka. To će biti coupe-SUV opremljen naprednom tehnologijom veštačke inteligencije, što se verovatno odnosi na mogućnost autonomne vožnje.

Mitsubishi je objavio nove teaser slike koje prikazuju petovratni SUV koji je značajno podignut od tla a ima masivne naplatke tipične za koncept. Ručke na vratima su sakrivene, dok kamere zamenjuju konvencionalne bočne rezrovizore kako bi automobil imao elegantan profil.

Nazad se nalazi krovni spojler i LED svetla s grafikom koja podsećaju na bumerang s tri oštrice. Nazire se i difuzor, kao i svetloplavi detalji na e-Evolution logu koji naglašavaju da se radi o električnom konceptu.

Postavlja se pitanje da li korišćenje reči "Evolution" u imenu koncepta ima veze s najavom iz Mitsubishija da novi Evo model ne mora da bude sedan. Jedan od šefova kompanije Trevor Man nagovestio je da bi to mogao da bude SUV. Taj automobil će se u produkcijskoj verziji pojaviti tek 2023. godine.

Tekst: Klix.ba

Foto: Mitsubishi

Ranije objavljena teaser slika:čitanja : 295Komentari

Radujem se novim Mitsubishijima, verujem da će biti odlični, naravno pod patronatom Nissana...

Autor s mile 05 Okt 2017, 15:05