home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

Toyota H2 concept

18 Avg 2020 - 23:05 Concept cars Link
Toyota H2 concept

Vozilo koje gledate nazvano je Toyota H2 + Koncept i trenutno postoji samo u virtuelnom svetu, ali nam pokazuje kako bi kupe visokih performansi japanskog proizvođača automobila mogao izgledati u budućnosti.

Ovaj dizajn dolazi od strane Davida Galegoa, a inspiraciju vuče iz Toyotinih modela prošlih godina i kombinuje ih sa trenutnom filozofijom proizvođača automobila. Ključna inspiracija preuzeta je iz Mk4 Supre i 2000GT modela.

Toyota H2 concept

Iako koncept H2 + može izgledati kao super-automobil, on je zapravo dizajniran tako da ima prilično prostranu unutrašnjost tako da podseća na Koenigsegg Gemera. Međutim, dok Gemera ima četiri sedišta, H2 + Concept ima tri sedišta, dva u prvom redu i jedan u drugom redu. Kabina takođe nudi određenu podesivost i omogućava suvozaču da se nasloni ili da dva putnička sedišta u potpunosti ukloni kako bi se stvorio veći prostor za prtljag.

Toyota H2 concept

Što se eksterijera tiče, on je izuzetno upečatljiv i sastoji se od puno oštrih i uglatih linija. Prednji deo je posebno intrigantan zahvaljujući futurističkim LED farovima u kojima se nalaze kamere i senzori.

Toyota H2 concept

Zadnji deo nam je možda omiljeno područje automobila, jer ima oštre LED pozadinske štopove sličnog oblika kao obojeni deo nosa Toyote Aygo.

Za sada je ovo samo kreacija Davida Galegoa i nema nikamve veze sa Toyotom, što znači da ovja auotmobil možda nikada ne bude napravljen, ali niko nam ne brani da maštamo o ovakvim vozilima budućnosti.

Izvor: Autoexclusive.rs

Renderi: David Galegočitanja : 767Komentari