home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA
Rocky Premium

Daihatsu za predstojeći 2022 Tokyo Auto Salon (od 14. do 16. januara) priprema četiri koncept vozila, bazirana na modelima Rocky e-Smart Hybrid i Atrai.

Rocky Premium (na prvoj slici) se ističe posebnom srebrnom bojom, plavim elementima (krov, retrovizori, delovi branika, okviri svetala za maglu, logo na prednjem grilu), kao i crnim alu točkovima.

Sledi Rocky Crossfield, i to sa crnim točkovima, Toyo gumama za sve terene, povišenim klirensom, krovnim prtljažnikom, crnim elementima (krov, retrovizori, ručice na vratima, prednja maska, lukovi blatobrana), žutim svetlima za maglu...

Rocky Crossfield

Pogonski sistem podrazumeva 1,2 litarski trocilindrični benzinac, litijum-jonske baterije i elektromotor sa 78 kW/106KS.

Atrai Premium

Atrai Premium kombinuje beli eksterijer, crni kontrastni krov, crnu prednju masku, doterane branike, set pragova, zatamnjena stakla i alu točkove sa niskoprofilnim gumama. Automobil je takođe i niži od serijskog modela.

Na kraju, tu je i Atrai Camper koji se bazira na modelu Atrai Deck Van što znači da je praktično u pitanju pick-up izdanje.

Atrai Camper

Ističu se kamperski krov koji može da se zatvori, narandžasti eksterijer, bočna grfaika u crnoj, beloj i sivoj boji, kao i novi točkovi, off-road gume, svetla za maglu, crna maska, zaštitna plastika, povišeni klirens, pogon na sva četiri točka i motor od 660 kubika sa 47 kW/64KS.

Ivan Mitić – Autoblog.rsčitanja : 1720Komentari