home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA
Mitsubishi Vision Ralliart

Mitsubishi je prošle godine potvrdio da će uskoro oživeti svoju diviziju Ralliart i vratiti se u svet auto-sporta.

U saopštenju kompanije je tada između ostalog navedeno i ovo: „Za kupce koji žele da iskuse naš Mitsubishi duh, pokrenućemo ponudu dodatne opremu za našu liniju modela, kao i ponovni ulazak u moto sport."

Mitsubishi je inače prestao da finansira Ralliart 2010. godine, navodeći finansijske probleme. U to vreme, kompanija je već bila tri godine van WRC-a.  

Sada stiže i zvanična najava da će Mitubishi na predstojećem Tokyo Auto Salonu (od 14. do 16. januara) prikazati i novi Vision Ralliart Concept.

Mitsubishi Vision Ralliart

Sudeći po slikama, Vision Ralliart Concept je u stvari novi Outlander koji je ovde dobio agresivni aero body kit. To podrazumeva šire blatobrane, izmenjene branike, set pragova, novu masku, zadnji difuzor, zadnji krovni spojler i spojler na vratima prtljažnika.

Mitsubishi Vision Ralliart

Takođe, tu su i 22-inčni alu točkovi i jači kočioni sistem.

Mitsubishi Vision Ralliart

U kratkoj vesti međutim nema podataka o pogonskom sistemu Vision Ralliart Concepta.

Takođe, Mitsubishi je za Tokyo Auto Salon pripremio još jedan modifikovani Outlander.

Outlander Ralliart Style

To je Outlander Ralliart Style (sa Plug-in Hybrid pogonom) kod koga Ralliart paket između ostalog sadrži crno-crvene elemente u prednjem i zadnjem braniku, crne točkove, crni natpis OUTLANDER na haubi, zadnji krovni spojler, crni krov, srebrne ručice na vratima, crne retrovizore, nove pragove, crne lukove blatobrana, crnu masku, Ralliart dekorativnu grafiku i posebne patosnice.

Outlander Ralliart Style

Na kraju, tu je i Mitsubishi Eclipse Cross Ralliart Style.

Eclipse Cross Ralliart Style

I ovde imamo sličan Ralliart paket kao kod Outlandera Ralliart Style pa tako i crno-crvene elemente u prednjem braniku, crne točkove, crni natpis ECLIPSE CROSS na haubi, zadnji krovni spojler, srebrne ručice na vratima, crne retrovizore, nove pragove, crne lukove blatobrana, crnu masku, Ralliart dekorativnu grafiku...

Ivan Mitić – Autoblog.rs

Eclipse Cross Ralliart Style


čitanja : 1794Komentari