home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

Škoda VISION 7S

30 Avg 2022 - 20:12 Concept cars Link
Škoda VISION 7S

Škoda je večeras predstavila VISION 7S, koncept dužine preko pet metara i sa točkovima od 22 inča, uz napomenu da ova studija otkriva novi dizajnerski rečnik ove marke.

Škoda VISION 7S

Vision 7S ima baterije od 89 kWh, a prema WLTP metodologiji vozilo sa jednim punjenjem može da pređe preko 600 kilometara. U unutrašnjosti se ističu 8,8-inčna digitalna instrument tabla i 14,6-inčni ekran multimedijalnog sistema.

Ivan Mitić – Autoblog.rs

U nastavku i PR saopštenje:

VISION 7S otkriva elemente novog dizajna brenda ŠKODA

ŠKODA koncept automobili u prošlosti su pokazivali evoluciju jezika dizajna brenda i često su označavali novi početak, a to je još uvek slučaj. Studija VISION S, na primer, započela je ozbiljnu SUV ofanzivu pre nekoliko godina, dok je koncept VISION E nagovestio planove za eMobility.

Škoda VISION 7S

A sada je tu i nova studija VISION 7S, koja ponovno najavljuje značajne promene. Zaista, sedmosed po prvi put otkriva novi jezik dizajna češkog proizvođača automobila.

Škoda VISION 7S

Novi ŠKODA dizajn temelji se na dobro poznatim vrednostima brenda: robustnom izgledu, funkcionalnosti i autentičnosti. Karakteriše ga prostranost, izdržljivi i održivi materijali i aerodinamički efikasne linije. Skica studije VISION 7S otkriva snažan SUV sa prepoznatljivo oblikovanim prednjim delom i svetlima u obliku slova T.

Škoda VISION 7S

Novi dizajn oslikava se u unutrašnjosti automobila. Ima simetričan dizajn, kojim dominira široka komandna tabla sa vertikalno postavljenim ekranom osetljivim na dodir i praktičnim fizičkim komandama. Unutrašnjost takođe uključuje niz Simply Clever karakteristika, uključujući inovacije poput ugrađenog dečijeg sedišta i integrisanih rančeva.

› Novodizajnirani prednji deo sa posebno upečatljivim branikom

› Uska prednja svetla šire postavljena, proširuju svetlosnu grupu sa četiri oka u obliku slova „T“

› Snažno podvozje, veliki, aerodinamički optimizovani točkovi i blago spuštena linija krova prema zadnjem delu.

Slike spoljašnjosti potpuno električnog koncept automobila ŠKODA VISION 7S prikazuju novodizajnirani, upečatljivi prednji deo. Znatno šira i ravna ŠKODA rešetka je tamna i zatvorena. Prednja svetla, koja su pomerena prema rubu vozila, raspoređena su u dva reda jedno iznad drugog, a oštro definisana traka dnevnih svetala iznad njih proteže se bočno u naglašena krila, produžujući svetlosni skup u obliku „T“.

Poklopac motora oštrih kontura naglašava dobro poznatu ŠKODA liniju. Upečatljiv, potpuno redizajniran branik ima sedam vertikalno raspoređenih otvora za vazduh, a centralni ima umetak u atraktivnoj narandžastoj boji. Donji deo branika je opremljen aluminijskim zaštitnim podvozjem. Veliki, aerodinamički optimizovani točkovi naglašavaju snažan vizuelni izgled studije VISION 7S. Bočna strana definisana je čistim površinama i blago padajućom linijom krova prema zadnjem delu.

Škoda VISION 7S

Novi ŠKODA dizajnerski jezik odražava poznate vrednosti brenda, kao što su robustnost, funkcionalnost i autentičnost, pa se ističe svojom prostranom unutrašnjošću, izdržljivim i održivim materijalima i aerodinamičkom, efikasnom karoserijom.

› Koncept automobila sa sedam sedišta

› Centralni, samostojeći ekran osetljiv na dodir po prvi put je postavljen vertikalno u ŠKODI

› Ravna i široka instrument tabla i volan spljošten na vrhu i dnu

Potpuno električni sedmosed ima minimalistički enterijer s visokim stepenom funkcionalnosti i intuitivnim upravljanjem. VISION 7S daje pregled novog dizajnerskog jezika češkog proizvođača automobila.

Prva skica unutrašnjosti modela VISION 7S ostavila je utisak minimalističkog dizajna i prostranosti za do sedam osoba u tri reda sedišta. ŠKODA je takođe dodala neke od svojih prepoznatljivih Simply Clever karakteristika.

Škoda VISION 7S

Nove slike prikazuju simetričan dizajn koji svim putnicima pruža osećaj sigurnosti i otkrivaju ravnu, široku instrument tablu, koja se proteže do vrata, naglašavajući širinu unutrašnjosti. Ispred je veliki, samostojeći ekran osetljiv na dodir, koji je postavljen vertikalno – prvi put u ŠKODI.

Slike ističu savršeno uravnotežene haptičke i virtuelne interfejse vozila, kao i optimalnu ergonomiju. Novi volan ima inovativan dizajn sa vertikalnim kracima. Spljošten je na vrhu i na dnu kako bi vozaču omogućio jasan pogled na instrument tablu. Ispod centralnog ekrana nalazi se centralna konzola sa tri velike, haptičke rotirajuće komande; one, zajedno sa dva velika dugmeta i rotirajućom komandom ispod njih, čine dodirnu kontrolnu ploču. Ispod toga su posebne pregrade za odlaganje, gde putnici mogu da odlože svoje telefone i dodatno personalizuju svoju interakciju sa vozilom.

Škoda VISION 7S

Vozilo pruža pregled novog dizajnerskog jezika češkog proizvođača automobila, koji se oslanja na tradicionalne vrednosti brenda: robustnost, funkcionalnost i autentičnost.čitanja : 790Komentari