home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA
Renault R5 Turbo 3E E-Tech 1

Sa puno uspeha na trkama, ubrzava vam puls a pohvale se samo nižu... R5 Turbo 2 ove godine puni 40! Ima li boljeg načina da mu odamo počast nego da poželimo dobrodošlicu novom modelu - R5 Turbo 3E E-Tech 100% electric, jednako moćnog izgleda, efikasnog koliko i spektakularnog! Legenda je modernizovana.

100% električni

280kW snage ili 380KS

700 Nm obrtnog momenta

100% visoke performanse

Elektronski, legendarni, zanosan

R5 Turbo 3E E-Tech 100% electric obuhvata sve: sa jednakim visokim performansama kao i njegov prethodnik , on usvaja i modernizuje svoj legendarni stil. Zadnji spojler, otvori za vazduh, linije, boje – nemoguće ih je zanemariti!

Renault R5 Turbo 3E E-Tech 1

A sa motorom od 280 kW (380KS) naelektriše sve što mu se nađe na putu.

Dva električna motora koja se nalaze pozadi daju snagu od 280 kW, ekvivalentnu 380KS. Obrtni moment od 700 Nm dostupan je nakon ubrzanja, a baterije od 42 kWh proizvode seriju driftova pri punoj snazi.

Renault R5 Turbo 3E E-Tech 1

Šasija bez kompromisa

Stvoren za takmičenje, tačnije za drifting, R5 Turbo 3E E-Tech 100% electric teži 980 kg (bez baterija) i ima cevasto kućište prethodnog modela dizajnirano po meri.

Renault R5 Turbo 3E E-Tech 1

Baterije su smeštene u ravan pod, a veoma nizak centar gravitacije doprinosi boljem driftingu.

Sa dva blisko postavljena sedišta dizajnirana tako da se probiju kroz "zone napada", R5 Turbo 3E E-Tech 100% electric ima neizbežan pogon na zadnjim točkovima. Karoserija od karbonskih vlakana pokriva cevastu šasiju, uglađene gume su dizajnirane za drift, a nosači kamere vam omogućavaju da vožnju snimate i delite.

Potpuno stilizovan

Podvozje, branici i sve površine su redizajnirani na ovom izložbenom automobilu. Širi je 25 cm u odnosu na "Turbo 2". Atraktivni detalji: zatamnjena stakla u ružičasto-ljubičastoj boji, crvene LED felne koje svetle tokom driftova i svetleći logotip u sredini upravljača.

Sve za drifting

Aerodinamika je posebno redizajnirana: usisnici za vazduh na haubi, prednji branik koji smanjuje otpor vazduha, odsustvo bočnih retrovizora, nosači za kameru i zadnji difuzor koji štiti otvore za vazduh. Prednja svetla reprodukuju animaciju inspirisanu umetnošću tokom driftinga.

Potpuna bezbednost u 360°!

Istovremeno agresivna i meka, kabina je dizajnirana tako da pruži visoke performanse i obezbedi vam potpuni spokoj. Sigurnosni lukovi vas umiruju, sedišta vas drže, a presvlake vas štite... Hajde da uživamo u driftu!

Renault R5 Turbo 3E E-Tech 1

Vidžeti na instrument tabli

Instrument tablu modela R5 Turbo 3E E-Tech 100% electric prekrivaju vidžeti– nalik instrument tabli modela R5 Turbo 2, prekrivenoj brojačima i instrumentima.

PR saopštenječitanja : 352Komentari