home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA ISTORIJA
Honda Sustaina-C Concept

Honda ima više noviteta na ovogodišnjem Japan Mobility Show-u koji se održava u Tokiju (dani za medije: 25. do 26. oktobar, dani otvorenih vrata: od 28. oktobra do 5. novembra).

Hondin štand predstavlja oblasti kao što su mobilnost koja utelovljuje „oslobođenje“ i mobilnost koja utelovljuje „ekspanziju“, prikazujući različite vrste mobilnosti koje Honda pruža, uključujući motocikle, automobile, električne proizvode i avione, kao i srodne tehnologije i koncepte.

Tema ovogodišnjeg Hondinog štanda je „Honda Dream Loop“, koja izražava raznolikost i širenje snova posetilaca ka budućnosti, počev od mobilnosti koja otelotvoruje Hondine snove. Štand će posetiocima pružiti razumevanje snova kojima se Honda nada da će ostvariti i kako će to izgledati u budućnosti, predstavljajući „Snove i inicijative koje je Honda do sada ostvarila“ i „Budući životni stil u kojem se Hondini snovi ostvariti.''

Honda u saopštenju pre svega ističe svetske premijere električnih koncept vozila, među njima novi Prelude Concept (o njemu više u ranijem članku) i Sustaina-C.

Honda Sustaina-C Concept

Proizvodi za mobilnost su napravljeni od raznih materijala, uključujući metale, smole i tkanine. Međutim, ovi materijali i resursi su ograničeni. Ako koristimo samo sadašnje načine pravljenja proizvoda i reciklaže, pre ili kasnije će doći vreme kada će postati teško održati našu proizvodnju proizvoda za mobilnost.

Honda Sustaina-C Concept

Sustaina-C Concept je jedna od studija električne mobilnosti koji vas oslobađaju ograničenja ograničenih resursa. Pravi se ponovnom upotrebom sakupljene korišćene akrilne smole, a kroz cirkulaciju resursa oslobađa se ograničenja ograničenih resursa i omogućava zaštitu globalnog okruženja i radost slobodnog kretanja u budućnost.

Priredio: Ivan Mitić – Autoblog.rsčitanja : 666Komentari