home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

Hyundai Auto d.o.o. Beograd (www.hyundai.co.rs), uvoznik korejskog Hyundaija za našu zemlju, odlučio je da za model Accent (u svim varijantama motora i opreme) ponudi garanciju u trajanju od čak 8 godina! Time je Hyundai Accent postao automobil sa najdužim garantnim periodom u Srbiji, preuzevši tu titulu od Kije Ceed, čija garancija inače iznosi 7 godina. Garancija se odnosi na sve delove vozila u toku normalne eksploatacije u skladu sa uslovima garancije navedenim u servisnoj knjižici, u trajanju od 8 godina ili 100.000 pređenih kilometara. Iz ponude se posebno izdvaja model Accent 1.4 GL 4Vr. LEADER, koji u opremi ima ABS, klima uređaj, prednje vazdušne jastuke, električni servouređaj upravljača, električne podizače prednjih i zadnjih stakala, električno podešavanje i grejanje spoljnih retrovizora i prednja svetla za maglu. Cena za ovaj Accent sa motorom od 97KS iznosi 12.499 evra sa PDV-om.čitanja : 2901Komentari

Simpatican automobil...

Autor fafafa 22 Apr 2008, 02:07

Hyundai je sa izvozom u USA(h pony) krenuo u isto vreme kada i Srbija sa Jugom,gde su sada oni a gde mi,neverovatno i jadno u isto vreme.Izuzetno cenim Hyundai i mislim da uz Japance prave najpouzdanije automobile, u prilog tome ide i ova garancija,ALI,garancija od 8 godina sa ogranicenjem na samo 100000 je ipak samo marketinski trik,samo ko kupi auto za ukras(ima dosta i takvih)ce tu garanciju ostvariti, a ko auto stvarno i koristi ce garanciju puno,puno brze ispucati, a sa garancijom od 3 godine je vec veoma velik izbor automobila.Hyudaiu kapa dole ali ova garancija,ako je ne prati i najmanje 150000 predjenih km i nema nekog prevelikog smisla(neki proizvodjaci daju 200000km garancije).

Autor Kosta 22 Apr 2008, 23:50

batice, ja pređem 15000 godišnje i meni to odgovara. nije marketinški trik 100000km, već obezbeđenje od taksista koji kupe auto i izvade mu dušu, a onda hoće da popravljeju u garantnom roku. Tu praksu su prošli svi, i po meni je ovo i više nego korektno.

Autor Aca 19 Nov 2008, 19:09