home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

Zbog izuzetnog interesovanja za vozila koja je, uz značajne popuste, ponudio tokom šestodnevne akcije od 10. do 15. novembra, u Grand Motorsu, generalnom uvozniku Fordovih vozila (www.ford.co.yu), odlučili su da potencijalnim kupcima od 1. do 15. decembra pruže još jednu retku priliku za kupovinu.

U ponudi je, kao i u prvom, novembarskom „krugu“ totalnih popusta, ograničena količina automobila i lakih komercijalnih vozila sa lagera. Popusti će biti i nešto veći – i do 4.910 evra.

"Od 10. do 15. novembra smo prodali 250 automobila i lakih komercijalnih vozila, ali je dosta potencijalnih kupaca, koji u ovom „krugu“ nisu uspeli da zatvore finansijsku konstrukciju i postanu vlasnici novih Fordovih automobila, pa njima, a i drugim zainteresovanim pružamo novu mogućnost – da po vrlo povoljnim uslovima steknu novog ljubimca. Uveravamo potencijalne kupce da je ovo jedinstvena prilika i da čak i uz najavljene carinske promene neki Fordovi modeli u narednoj godini neće imati povoljnije cene od onih koje nudimo u akciji totalnih popusta." - kaže rukovodilac prodaje Fordovih vozila u Grand Motorsu, Petar Spajić. "U prodajnim salonima na Novom Beogradu, u Novom Sadu, Subotici, Sremskoj Mitrovici, Kragujevcu, Čačku i Nišu nudi se bezmalo ceo Fordov proizvodni program uz popuste koji počinju od 1.000 evra za Fiestu, do 4.910 evra za model Kuga."- kaže gosp. Spajić.

Izvor : Grand Motors PRčitanja : 1252Komentari

Zasto stavljate koliki je popust kolima? Mene to a verujem i drugima ne znaci bas puno.Bolje bi bilo da stavite cenu automobila i posle popusta tako da znam koliko me kola kostaju.
Hvala

Autor Sasa 25 Nov 2008, 16:50