home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA ISTORIJA

U skladu sa osnovnim Toyotinim principom brige o kupcima, ovim putem obaveštavamo javnost o prekidu saradnje sa partnerom Toyote, firmom Mijaljević d.o.o. Od 1. aprila prestaje da važi ugovor o prodaji i servisu Toyota vozila na tržištu Srbije.

Na teritoriji Beograda ovlašćeni partneri – prodaja i servis, ostaju Toyota Centar Beograd i Mag Centar d.o.o, kao i ovlašćeni servis Autoturing Stanojević d.o.o.

Svi dosadašnji klijenti firme Mijaljević d.o.o. svoja garantna prava mogu da ostvare u bilo kom Toyotinom ovlašćenom servisu bez obzira na to što su vozilo kupili ili do sada održavali u Mijaljević d.o.o.

Izvor : Toyota.rsčitanja : 1895Komentari

E neka su vala, onog Saleta iz Mijaljevica zabole qrac za sve u zivotu, e sada imam vere u boga tj. japance!!!! Konacno da se neka pravda u Srbiji ispravi, Mijaljevic je najgori serviser Toyote sto je IKADA POSTOJAO NA OVIM PROSTORIMA, bio sam 2 puta i vise nikada u zivotu, cak sam mislio da vise ne kupim Toyotu u zivotu jer sam auto odrzavao kod njega. Ocigledno su ljudi iz Toyota Adria priili reklmacaije na njega da vise nisu mogli da ga trpe.
Kako sejes, tako zanjes!

Autor lok 31 Mar 2010, 18:18

P.S.
Ima jedan debeli sto radi tamo kao serviser, ne secam se imena (Dejan mozda). Ajde sto Sasu kao vlasnika zabole dupe, ali taj serviser je VRHUNAC dontgiveafuck-a koji sam u zivotu video. Znaci, bez imalo emocija, solidarnosti, brige, interesovanja, kao da svaki dan dolazi na sahranu tetkine babe koju u zivotu nije video, covek je blago je receno nezinteresovan sto radi to sto radi, a sto je najgore ima direktan kontakt sa kupcima tj. testira vozilo sa klijentom posle "opravke".

Sve u svemu, ja velikih problema sa Toyotom nisam imao, ali sam detaljista i ocekujem brigu o kupcu i posle prodaje, a to jednostavno nisam doziveo u TOYOTI MIJALJEVIC. To sto su im oduzeli pravo ovlascenog servisa je po meni JEDAN VELIKI PLUS za Toyota Adria (citaj: evropsko odeljenje zaduzeno za nas Srbe, hrvate i slovence)

Autor lok 31 Mar 2010, 18:24

lok, bio si tri puta zapravo: prvi put, zadnji put, i nikad više!

Autor MasterHaosis 31 Mar 2010, 18:43

Takodje, kod mijaljevica je trebalo da farbam branik i lik mi rece e idi u farbaru kupi farbu dacu ti ja pare. Takodje problem sa paljenjem na jarisu posle vise odlazaka tamo nije mogao da resi pa je resio neki nezavisni mehanicar.

Autor ftj 31 Mar 2010, 19:04