home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

Grand Motors, generalni uvoznik, distributer i serviser vozila Ford, potpisao je pismo o namerama sa preduzećem Tina 2000 iz Šapca, po kojem bi do oktobra 2012. trebalo da počne sa radom novii prodajno-servisni centar za automobile i laka komercijalna vozila Ford, prvi takve vrste u Mačvi i Podrinju.

Objekat, u svemu po aktuelnim Fordovim standardima, trebalo bi da bude sagrađen na već kupljenom zemljištu, na vrlo atraktivnoj lokaciji – kraj obilaznice oko Šapca (na putu prema Loznici), u kompeksu gde svoje prodajno-servisne centre imaju i druge renomirane automobilske marke.

Početak saradnje s novim partnerom iz Šapca deo je dugoročne strategije Grand Motorsa kojom je predviđeno širenje prodajno-servisne mreže i maksimalno približavanje potencijalnim kupcima i sadašnjim vlasnicima Fordovih vozila. Podrinjski region, sa Šapcem kao najvećim centrom, jedan je od prioriteta teritorijalne ekspanzije – za početak marke Ford, a kasnije i ostalih koje su u poslovnom portfelju Grand Motorsa.

Preduzeće Tina 2000 je za jedanaest godina rada stasalo u lidera u oblasti gradjevinarstva na znatno širem području nego što je šabačko. Delatnost preduzeća je od 2000-te, kada je osnovano, permanentno proširivana, a uskoro će među brojnim, uspešnim aktivnostima biti i poslovi sa automobilima. Za primerne poslovne rezultate preduzeće Tina 2000 je dobilo mnoga priznanja, među kojima se izdvaja povelja Kapetan Miša Anastasijević, koju joj je dodelila Regionalna privredna komora Valjevo za najbolje srednje preduzeće u 2006. godini.

PR Grand Motorsčitanja : 867Komentari