home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA ISTORIJA

U ponudi polovnih automobila kompanije VB Leasing d.o.o. trenutno se nalazi 60 vozila, od kojih znatan broj sa akcijskim uslovima prodaje.

Sva vozila su prosečne starosti oko tri i po godine, proverenog porekla i sa originalnom kilometražom. Raspon cena automobila kreće se od 1.500 evra, koliko košta Zastava Koral In iz 2007. godine, do 27 hiljada evra, koliko košta Jeep Grand Cherokee 3.0 CRD OverLand 4x4. Trenutno, najatraktivnije polovno vozilo u ponudi VB Leasinga predstavlja Dodge Nitro 2.8 CRD SXT 4x4 za koje je potrebno izdvojiti 16.900 evra.

Sa željom da kupcima omogući kvalitetnu uslugu i sigurno prevozno sredstvo, VB Leasing d.o.o. aktivira KASKO polisu i sređuje spoljašnjost svih polovnih vozila pre ponovne prodaje, tako da su automobili u odličnom stanju i predstavljaju siguran, a povoljan izbor pri kupovini.

Pri odluci o načinu isplate, kupci mogu da izaberu jedan od tri načina: gotovinsko plaćanje, kupovinu putem kredita banke, kao i da vozilo i dalje koriste na lizing, uz uslov da u trenutku dospeća poslednje lizing rate vozilo ne bude starije od osam godina. Vozila su izložena na placu Auto kuće Luka u Zemunu i kompanije GO.TA Car u Novom Sadu, a mogu se pogledati i putem sajta www.vbleasing.rs.

PR VB Leasingčitanja : 6497Komentari