home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

30. jun 2015. godine, Beograd – Modeli JEEP i Alfa Romeo od danas se nalaze u novom, redizajniranom, prodajno servisnom salonu Auto kuće KOMPRESOR, u Ulici Žorža Klemansoa na Dorćolu. Ovaj ovlašćeni prodavac i serviser vozila grupacije FIAT Chrysler Automobiles (FCA) za FIAT i FIAT Professional program u Rakovici, od danas će na novoj lokaciji u unapređenom prostoru nastaviti aktivnost za premium brendove.

Svečanom otvaranju prisustvovali su mnogobrojni klijenti, predstavnici medija i uvaženi gosti, a prisutnima se tom prilikom obratila Ivana Blečić, generalni direktor AK Kompresor i poželela dobrodošlicu svima, a potom i komercijalni direktor kompanije FCA Srbija: „U ime kompanije FCA Srbija želim da izrazim zahvalnost Auto kući Kompresor na uspešnoj višegodišnjoj saradnji i doprinosu u prodaji i promociji naših brendova. Kao ovlašćeni prodavac i serviser vozila grupacije FIAT Chrysler Automobiles, Auto kuća Kompresor predstavlja značajnog i pouzdanog partnera u Srbiji,“ rekao je g. Umberto Janućeli (Umberto Iannuccelli).

Verovatno najpoznatija vozila dizajnirana u SAD dolaze iz porodice JEEP. Kao opšti naziv za SUV vozila, JEEP predstavlja simbol slobode, avanture i slobodnog duha. Kao terenac najvećih mogućnosti i vozilo koje se ističe u urbanom prostoru, JEEP predstavlja jedan od najželjenijih brendova. Od 2011, JEEP kao deo FCA Srbija postao je brend koje se na srpskom tržištu predstavio celokupnim programom: Renegade, Wrangler, Cherokee i Grand Cherokee.

Alfa Romeo predstavlja sportski duh game FCA brendova. Poznat po svom dizajnu i izvrsnim karakteristikama, ovaj brend je proslavljen među ljubiteljima dinamične vožnje. Ovaj brend sa dugom tradicijom i legendarnim modelima kao što je Giulietta, više puta restilizovana tokom proteklih godina, sada predstavlja svoj novi DNK kroz model 4C. Kompletna linija predstavljena na lokalnom tržištu sastoji se iz modela MiTo, Giulietta i 4C.

AK Kompresor je u julu 2010. godine postala deo dilerske mreže FCA Srbija i zvaničan prodavac i serviser FIAT vozila, a od 2011. godine i ovlašćeni diler i serviser vozila marke Chrysler, JEEP i Dodge. U okviru AK Kompresor, osim prodajno servisnog centra FIAT u Rakovici, koji se sastoji od prodajnog salona i dva servisna prostora za FIAT putnički program i FIAT Professional program dostavnih vozila, preseljeni salon premium brendova na Dorćolu u ponudi ima modele JEEP i Alfa Romeo.

PR saopštenje - FCA Srbijačitanja : 1406Komentari