home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

Niš, 1. oktobar 2015. godine – Posetiocima predstojećeg 6. Sajma automobila u Nišu premijerno će biti predstavljeni modeli marke Great Wall. U periodu od 2. do 4. oktobra, svi ljubitelji automobila će biti u prilici da se upoznaju sa modelima najvećeg privatnog kineskog proizvođača, kompanije Great Wall Motors.

„Sigurni smo da će Nišlije pokazati interesovanje za naša vozila, jer ih prvenstveno odlikuju vrhunske performanse i konkurentne cene, uz odličnu post-prodajnu podršku koju pružamo našim kupcima. Posebno želim da istaknem model H6, o čijem kvalitetu najbolje govori titula najprodavanijeg SUV modela u Kini, a zatim i model Steed 5, lako komercijalno vozilo iz kategorije pikap, koji je trenutno dostupan po akcijskim uslovima”, rekao je Radovan Berić, direktor GWS Auto Group.

Dilerska mreža Great Wall (GWS Auto Group) vozila rasprostranjena je širom Srbije i obuhvata Beograd, Niš, Novi Sad, Kraljevo i Jagodinu. GWS Auto Group će na predstojećem Auto Moto festu izlagati posredstvom svog dilera u Nišu, Raavex Group.

PR saopštenje - GWS Auto Group / Raavex Group
čitanja : 970Komentari