home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA
Nissan Qashqai

Uz pozdrav svima koji prate informacije o novitetima na našem tržištu, napominjemo da najnoviji KAŠKAJ kojeg smo imali priliku da probamo, IMA VELIKI REZERVNI TOČAK.

Možda na prvi pogled ta napomena izgleda ČUDNO i BEZ VEZE, ali, ako samo jednom dodjete u situaciju da morate da menjate točak onda će vam biti jasno zašto MINIJATURNI REZERVNI TOČAK (ako ga ima u vozilu), uz SET ZA PROBUŠENI PNEUMATIK, može da predstavlaj MUKU I NERVIRANJE VOZAČA (pogotovo ako su dame u pitanju).

Nissan Qashqai

Valja reći da set za probušeni pneumatik, kod nekih vozila  ne pomaže kod ZIMSKIH pneumatika….Dakle, savet da se pred odlazak iz urbane sredine provere gume i da se obrati pažnja na udarne rupe i ivičnjake MOŽDA I NIJE LOŠ…A šta učiniti kada do toga dodje. Jedno od rešenja je „pomoć prijatelja“, to jest MOBILNE VULKANIZERSKE SLUŽBE. Ta usluga (popravka gume na  novom BMW 1), na LICU MESTA, na autoputu kod ŠIMANOVACA, koštala je našeg saradnika 4000.00 dinara, što mislimo i nije mnogo.

A sada evo naših utisaka. Tek da znate, u minulim godinama smo imali priliku da PROBAMO VIŠE OD STO RAZNIH MODELA AUTOMOBILA RAZNIH BRENDOVA.

Danas, rekli bismo NEMA LOŠEG AUTOMOBILA a dotični gospodin NISAN KAŠKAJ 1.3 benzinac sa 160 KS, predstavlja po nama PERFEKTAN ODNOS PONUDJENOG KVALITETA I CENE.

Cena osnovnog, baznog modela, iznosi 19.400 evra (sa popustom) u HIT AUTU. Vrsni službenik te firme, odlično pripremljen za pružanje svih važnih (nikako RELEVANTNIH ili KRUCIJALNIH) podataka, NIKOLA MIJATOVIĆ, ukratko nam je saopštio:

„Ovo je najnoviji NISAN KAŠKAJ u našem salonu na Starom sajmištu, u Beogradu. Postao je vrlo brzo veoma interesantan mnogim kupcima. Dobar glas se daleko čuje a ovaj KAŠKAJ ima benzinski motor od 1.3 litre i baš moćan motor od 160 KS. Ako se nadjete u situaciji da morate požuriti, recimo u preticanju, ili zbog bilo čega, bićete iznenadjeni vrlinom NISANA KAŠKAJ. O dizajnu ne bih da govorim, jer je to ipak stvar ličnih procena. Ono što se mora napomenuti jeste veliki obrtni moment koji vam i pri manjoj brzini daje mogućnost veoma brzog povećanja te brzine. Novi NISAN KAŠKAJ ima solidnu visinu i udaljenost najnižeg dela OD TLA – takozvani klirens, poseduje zadovoljavajuću prostranost kabine a i prtljažnika i prilikom umerene vožnje je MALI POTROŠAČ.„

Nissan Qashqai

Posle ovih podataka NIKOLE MIJATOVIĆA, iz HIT AUTA, praktično ništa bitnije nije potrebno navesti. Možda samo MARKETINŠKI PODATAK, da je NISAN KAŠKAJ NAJPRODAVANIJI KROSOVER U EVROPI.

NISAN KAŠKAJ 1.3 sa 160 KS se nudi sa ručnim menjačem (OVAJ NA SLIKAMA i sa cenom od 21.990 evra) a i sa automatskim menjačem. Takodje možete naručiti ovo vozilo sa pogonom NA DVA, ali, i NA ČETIRI TOČKA, naravno u verzijama sa BENZINSKIM i DIZEL AGREGATOM (1.7  lit).

Sve podatke o cenovniku, opremi i tehničkim karakteristikama potražite na internet portalu HIT AUTA, pod odeljkom NISAN VOZILA.

Izvor: Mojsvetbrzine.rsčitanja : 1248Komentari