home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA
Salon automobila Beograd

Svečano otvaranje 54. Međunarodnog Salona automobila i 13. Međunarodnog sajma motocikala MotoPassion biće održano u četvrtak, 21. marta 2019. godine, u 18.00 sati, u hali 1 Beogradskog sajma.

Sajmove će svečano otvoriti pozorišni, televizijski i filmski glumac Vlasta Velisavljević, koji će se u prigodnom i neformalnom govoru šaljivo osvrnuti na automobile i vozačke dozvole.

G. Velisavljević je, sa svoje 92 godine, jedan od dvojice najstarijih vlasnika uredne vozačke dozvole, a na otvaranje će doći - svojim kolima.

Posetiocima, gostima i izlagačima obratiće se i Igor Ševo, predsednik Skupštine Udruženja proizvođača drumskih vozila Srbije, i dr Đorđo Markeđani, predsednik Izvršnog odbora DDOR Novi Sad, generalnog sponzora Salona automobila.

Biće predstavljeni svi vidovi drumskog saobraćaja, automobilske i prateće industrije, lakih dostavnih vozila i garažno-servisne opreme, ali i adekvatna ponuda pratećih usluga banaka, lizing kompanija i osiguravajućih društava.

Ovogodišnji Salon automobila 2019. obogatiće 35 automobilskih brendova. Od tog broja, 26 brendova je prijavilo čak 48 premijera, a 15 brendova je prijavilo dodatnih 32 noviteta ili redizajna. U sektoru lakih motornih vozila na sajmu će se pojaviti 11 brendova.

Na “Motopassionu” će mesto naći čak 36 brendova, a 23 brenda su prijavila čak 50 premijera.

U obilju brendova, modela, premijera i noviteta, neki posetioci će se pouzdati u vlastite oči i uši uživajući u dizajnu, performansama i zvukovima moćnih mašina, a ne mali broj njih će na sajam požuriti verujući nosu, namirisavši priliku za kupovinu dobrog novog automobila ili motocikla pod povoljnim sajamskim uslovima.

Radno vreme sajmova biće od 10 do 20 časova, a poslednjeg dana 31. marta od 10 do 19 časova.

Pojedinačna ulaznica koštaće 400 dinara, grupna 300, grupna za za učenike i studente 200, a ulaznica za “Family Day” (za roditelje sa decom do 16 godina) 800 dinara. Parking u krugu sajma plaća se 150 dinara po satu.

PR saopštenje – Beogradski sajamčitanja : 445Komentari