home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA
Hyundai Sonata

Budući da je Car Show otkazan, Hyundai Srbija predstavlja nove modele na tržištu Srbije, Sonatu, Venue i Kona hybrid u salonu u Beogradu i na svojim online kanalima. Novi modeli, svaki u svom segmentu, donose inovacije na polju bezbednosti, udobnosti i dizajna.

U segmentu limuzina, ponosno predstavljamo novitet- Sonatu. Ono što ovaj model drži na visokoj poziciji u klasi je izuzetan komfor i bezbednost bez premca, jer Sonata ispunjava, a u mnogim slučajevima čak prevazilazi, najstrože standarde testiranja bezbednosti koji se sprovode u svetu.

Hyundai Venue

Kada su u pitanju SUV modeli, predstavljamo tržištu novi Venue, ekonomični urbani model, koji zbog izuzetno atraktivnog dizajna, raspoloživih boja i samog koncepta vozila, predstavlja jedinstven spoj stilizovanog i sportskog modela, a koji pored odličnog “snalaženja” u gradu može biti adekvatan saputnik i za duže vožnje.

Ono što globalno predstavlja naš najznačajniji strateški pravac je razvoj hibridnih i električnih vozila.

Hyundai Kona Hybrid

Najnoviji model u ovoj klasi automobila, dostupan na našem tržištu, je KONA Hybrid, koji kombinuje moderan dizajn sa izuzetnom efikasnošću u potrošnji goriva (3.9l/100km), a sve to bez punjenja baterije i menjanja ustaljenih vozačkih navika.

Cenovnik, oprema i podaci za Hyundai Sonata

Cenovnik, oprema i podaci za Hyundai Venue

Cenovnik, oprema i podaci za Hyundai Kona Hybrid

Izvor: Hyundai.rsčitanja : 1087Komentari