home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA
Seat Leon

Od početka marta, SEAT je u Srbiji za većinu svojih modela pripremio specijalnu prodajnu akciju.

Best Buy automobil u Evropi – novi SEAT Leon u toku trajanja ove akcije ima preporučenu cenu već od 15.990 evra. U pitanju je SEAT Leon 1.0 TSI koji, između ostalog, sadrži i aluminijumske felne, tempomat, Bluetooth, media System plus od 8.25”, LED prednje farove, climatronic. Dok je za ljubitelje snažnijih motora i sportskih karakteristika model SEAT Leon FR snage 150 KS, sa automatskim menjačem u martovskoj prodajnoj akciji dostupan je sa uštedom od 4.500 evra.

SEAT Arona, jedan od najprodavanijih SEAT modela, sada ima preporučenu maloprodajnu cenu već od 14.990 evra. U pitanju je SEAT Arona 1.0 TSI snage 95KS. Posebno se ističe ponuda ovog modela u nivou opreme Style sa dodatnim opcionalima koji su uključeni u cenu a to su: SEAT Digital Cockpit, Aluminijumske felne, Navigacioni uređaj od 8”, prednji i zadnji parking senzori, kamera za vožnju unazad, Wireless punjač mobilnih telefona. Preporučena cena ovako opremljenog modela u martovskoj prodajnoj akciji iznosi 16.990 evra.

Seat Arona

Najveći SEAT model, SEAT Tarraco u toku ove akcije ima preporučenu cenu već od 24.990 evra i to sa motorom snage 150 KS i opremom koja između ostalog sadrži FULL LED svetla, navigacioni uređaj 9,2”, kameru za vožnju unazad, metalik boju, Driving profile selection.

Seat Tarraco

Prodajni adut u ponudi modela Ateca je automobil sa benzinskim 1.5 TSI motorom snage 150 KS i sa automatskim DSG menjačem, parking senzorima napred i pozadi, navigacionim uređajem i aluminijumskim felnama od 17” koji će biti u ponudi sa uštedom od čak 5.899 evra.

Vozila su proizvedena 2021. godine i većina se već nalazi kod ovlašćenih SEAT prodavaca gde je moguće zakazati i test vožnju.

PR saopštenječitanja : 1632Komentari