home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA
Honda Jazz

NOVO POGLAVLJE

Pozdravite dinamični, napredni Jazz i sportski Jazz Crosstar. Kako smo i obećali Hondina misija o elektrifikicaji dobila je još jedan oblik – Honda Jazz sa dvomotornim hibridnim pogonskim sistemom donosi dinamičnu, sigurnu i efikasnu vožnju.

MALA DIMENZIJA, VELIKI UTISAK

Srce potpuno novog Jazz modela je hibridnog pogonskog sklopa sa besprekornom isporukom energije. Elegantan sa superiornim menjačem i prefinjenim, udobnim enterijerom. Upotrebom najnovije tehnologije za postizanje niskih emisija i ekonomičnosti, Honda Jazz, postiže vrhunsku efikasnost. Jednostavno rečeno, možete uživati u vožnji sa znanjem da postižete optimalne performanse.

Honda Jazz

Potpuno novi Jazz i Jazz Crosstar imaju isti, napredni hibridni pogonski sistem, ali individualne pojedinosti. Koji god bio vaš izbor, Jazz ili Jazz Crosstar, uskoro ćete otkriti da je istinska lepota leži u osećaju koji imate dok ga vozite.

POVEZANA TEHNOLOGIJA

Zakoračite u svet nove Honde Jazz i otkrijte najnovije tehnologije povezanosti i zabave. Novi Honda CONNECT dolazi s 9“ ekranom osjetljivim na dodir, DAB digitalnim radiom, Apple CarPlay™ i Android Auto. Ukoliko vam I to nije dovoljno Moja Honda+ aplikacija na Vašem pametnom telefonu može poslati vaše uobičajene tačke interesa na satelitsku navigaciju, a može imati i funkciju daljinskog zaključavanja i otključavanja vozila.

SIGURNOST NOVOG DOBA

Potpuno nova Honda Jazz i Jazz Crosstar dolaze s najnovijom generacijom Honda SENSING sigurnosnog sistema. Ovaj napredni sistem standardan je za sve nivoe opreme i uključuje: CMBS koji predstavlja sistem za prevencije sudara, sistem koji detektuje i prati kolovozne trake, sistem za praćenje mrtvog ugla, kao i druge sisteme koji doprinose bezbednosti vas vaših najbližih.

Honda Jazz Crosstar

MESTO GDE ŽELITE BITI.

Napredna spolja i iznutra.

NOVA PERSPEKTIVA

Potpuno novi Jazz i Jazz Crosstar pruža vozaču panoramski pogled na put tako da imate iskustvo da se nalazite ispred širokog ekrana s pogledom na put. Ova vidljivost ne samo da poboljšava vidljivost, već je i položaj vozača takav da podstiče na sigurnost i samopouzdanje u vožnji.

Sveobuhvatna instrument tabla dizajnirana je tako da možete videti najvažnije informacije za volanom. Horizontalni 7-inčni TFT ekran zamenjuje staromodne merače jednostavnom funkcionalnošću i doprinosi prostranom i kvalitetnom ambijentu.

Honda Jazz

SEDITE UDOBNO

Prednja sedišta su dizajnirana tako da imaju širok spektar funkcija koja su u rangu sa automobilima premium klase. Udobna sedišta koja odgovaraju pravilnom položaju vašeg tela i dodatni prostor za noge samo su neke od funkcionalost kod nove Honde Jazz.

Nenadmašna magična zadnja sedišta omogućavaju vam da konfigurišete određena podešavanja za smeštaj dodatnog prtljaga. Na Jazz Crosstar-u presvlake su vodootporne - što znači da dodatno uživate u aktivnom načinu života.

Jasan prikaz

9-inčni centralni ekran Honda CONNECT prikazuje najčešće korišćene aplikacije tako da ih je moguće lako i brzo odabrati. Aplikacije su kodirane u boji, što olakšava upotrebu.

HIBRIDI SU BUDUĆNOST

Hibridna vozila odavno nisu novost u Hondi. Svakodnevno težimo ka nultoj emisiji štetnih gasova uz značajna poboljšanja sa svakim novim modelom. Proširujemo paletu hibridnih vozila i nastavljamo naš put elektrifikacije.

Comfort - Jazz

Comfort - Jazz paket ima sledeće kombinacije motora i vrste goriva:

Motor i vrsta goriva                       Snaga motora                                                 Cena   

Jazz Hybrid (Bezolovni)            Motor 98ks/5500-6400 El.motor 109ks           23.990 €         

Elegance- Jazz

Elegance- Jazz paket ima sledeće kombinacije motora i vrste goriva:

Motor i vrsta goriva                                    Snaga motora                                    Cena   

Jazz Hybrid (Bezolovni)            Motor 98ks/5500-6400 El.motor 109ks           25.490 €         

Executive-Jazz

Executive-Jazz paket ima sledeće kombinacije motora i vrste goriva:

Motor i vrsta goriva                                    Snaga motora                                    Cena   

Jazz Hybrid (Bezolovni)            Motor 98ks/5500-6400 El.motor 109ks           26.790 €         

Executive-Jazz Crosstar

Executive-Jazz Crosstar paket ima sledeće kombinacije motora i vrste goriva:

Motor i vrsta goriva                                    Snaga motora                                    Cena   

Jazz Hybrid (Bezolovni)            Motor 98ks/5500-6400 El.motor 109ks           28.290 €         

 

Kompletan cenovnik za novi Jazz na sajtu Honda-srbija.rs

Izvor: Honda-srbija.rsčitanja : 552Komentari