home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA
Škoda na sajmu automobila u Beogradu

* Predstavljanje Škoda modela u Hali 1 Beogradskog sajma na 55. Međunarodnom sajmu automobila

* Predstavljanje najatraktivnijih električnih modela Škoda Enyaq iV porodice, ali i popularnih modela sa motorima sa unutrašnjim sagorevanjem

Škoda na sajmu automobila u Beogradu

Najatraktivniji ŠKODA modeli su izloženi u Hali 1 Beogradskog sajma. Među izloženim modelima su neki od najpopularnijih modela brenda Škoda na našem tržištu, ali i premijere modela iz Škoda Enyaq iV porodice.

Škoda na sajmu automobila u Beogradu

Nastup brenda Škoda na 55. Međunarodnom sajmu automobila

Vozila brenda Škoda su godinama unazad među najprodavanijim na našem tržištu. Tradicionalni modeli sa motorima sa unutrašnjim sagorevanjem neće još neko vreme otići u zaborav, bar kada je reč o brendu Škoda. Zato se, među modelima koji su izloženi na štandu brenda Škoda, nalazi i dobro poznata limuzina Superb.

Sve popularniji SUV segment ima čak tri izložena predstavnika. Među njima su sportske verzije modela Kodiaq i Karoq, ali i najmanji među njima Kamiq. Ipak, očekuje se da će najveću pažnju privući modeli koji su nedavno imali i svetsku premijeru. Reč je o modelima Enyaq iV porodice, RS verzijama modela Enyaq i Enyaq Coupe, kao i Enyaq Coupe Sportline.

Škoda i biciklizam

Svi ljubitelji biciklizma znaju da je Škoda verni pratilac svih velikih i značajnih biciklističkih događaja. Škoda Srbija daje svoj doprinos u promociji biciklizma u Srbiji kroz razne akcije i sponzorstva trka, klubova, događaja, kampova i sl. Ove godine ćemo na Škoda štandu ugostiti predstavnike Upside Down zajednice koji će se družiti sa posetiocima u subotu 25. marta, a tom prilikom će posetioci moći da učestvuju u brzinskom takmičenju i osvoje interesantne nagrade.

Izvor: PR saopštenje / Skoda-auto.rsčitanja : 435Komentari