home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA ISTORIJA
Chery medijski test drive

Na stazi NAVAK predstavnici medija i zainteresovani klijenti imali su mogućnost da osete moć #Chery modela #FX, #Tiggo7Pro i #Tiggo8Pro.

Nakon što je u julu zvanično predstavljen brend Chery sprskoj javnosti i otvoren prvi salon po najvišim standardima, na stazi NAVAK organizovano je predstavljanje i upoznavanje voznih karatkeristika Chery vozila medijima.

Pozvane zvanice bili su mediji ne samo iz Srbije, već i iz Crne Gore, Severne Makedonije, Bosne i Hercegovine, Albanije.

Priliku da osete snagu Chery vozila na stazi, u kontrolisanim uslovima i uz pratnju profesionalnih instruktora imali su i svi zainteresovani klijenti.

Chery medijski test drive

Ljubazno osoblje Chery brenda bilo je zaduženo za upoznavanje detaljnih karakteristika vozila i svih prisutnih kroz pripremljenu prezentaciju.

Na početku prezentacije predstavnicima medija obratio se generalni direktor Grand Motors kompanije Slavc Habič.

Chery medijski test drive

Generalni direktor izjavio je da ovo veliki i važan dan za brend Chery i da je uveren da će upravo na stazi NAVAK pokazati svoje performanse i zavodljiv dizajn koji će biti prepoznatljiv u regionu.

Na stazi NAVAK testirani su modeli FX, Tiggo 7 Pro i Tiggo 8 Pro.

Mediji su imali prilike da sa svakim modelom prođu detaljan test i uvere se u upravljivost, udobnost i performanse vozila.

PR saopštenječitanja : 1642Komentari