home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

Sigurno ste se pitali šta još nedostaje Robbieju Maddisonu nakon što je skočio na Slavoluk pobede, preskočio najveću fontanu u Las Vegasu, Korintski kanal i fudbalsko igralište, a onda i glumio Jamesa Bonda na motociklu u Skyfallu? Pa, donedavno mu je nedostajao samo Ken Block…

Kako? Zašto baš on? Prvo, Ken Block je čovek sa izuzetnim vozačkim veštinama. Ali njegov šoferski skill je ništa u poređenju s nosom za show. Njegov DC je uključio u tim najluđeg freestyle motociklistu današnjice, legendarnog Maddoa, a rezultat je jedan od najbolesnijih moto videa ikad snimljen.

Zajedno, Blockov DC Moto Team Works i ludi Australijanac su otišli na napušteni aerodrom u Tucson usred Arizone i snimili svoju dirt verziju motokhane. Gymkhane, samo s motociklom. Ono što Ken Block radi u Fiesti, Robbie Maddison je izveo na motociklu za motocross. I još ponešto.

Uostalom, kliknite na video. I nemojte misliti da ste među prvima. U prvih 48 sati od objavljivanja Air Craft je sakupio više od pola miliona gledanja.

Izvor: Tportal.hrčitanja : 1072Komentari

Odlicno sve izgleda, ali ne dovoljno dobro da ovaj pogine.

Autor Fordovac 15 Feb 2013, 16:04