home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

Honda Srbija je pred novu sezonu dopunila svoju bogatu ponudu motocikala i skutera sa 5 novih zanimljivih modela.

HONDA CB1100 - Kombinacija klasičnog i modernog

Kao mešavina osnovnog i klasičnog Hondinog stila sa potpuno modernim i zapanjujućim performansama, izvanredno konstruisani četvorocilindraš CB100 pleni svojom upečatljivom pojavom i karakterom. Ovaj model predstavlja prefinjeni spoj performansi, širokog spektra mogućnosti, sposobnosti i prilagodljivosti.

Četvorotaktni, četvorocilindarski agregat postiže potisak lagano i bez ikakvog napora. Ono što je najvažnije kod CB1100 jeste činjenica da su nam njegova snaga i obrtni momenat momentalno na raspolaganju, kao i da se postižu pri bilo kom broju obrtaja u minuti. Nema potrebe za turiranjem, samo okrenite ručicu gasa, i krećete.PGM-FI elektronsko ubrizgavanje goriva osigurava maksimalno poštovanje prema okolini. CB1100 se vozi u uspravnom i opuštenom položaju, što je savršena pozicija za razgledanje okoline koja klizi pored vas.

HONDA CRF250L - Novi motocikl dvostruke namene

CRF250L je pravi motocikl dvostruke namene. Ključna fraza korišćena tokom razvoja CRF25L bila je: „postići da „On“(u svakodnevnom životu) bude jednostavnije, a „Off“ (tokom vikenda) zabavnije!“

Njegove dimenzije, ergonomičnost, mala težina, Showa USD viljuška od 43mm za duga putovanja i Pro-link zadnje vešanje čine da se oseća podjednako efikasan na domaćem terenu na gradskim ulicama ali i van puteva.

Jednocilindarski motor obezbeđuje korisnu snagu i obrtni momenat pri različitim brojevima obrtaja. Uz to ima i odličnu ekonomičnost kada se radi o potrošnji goriva. Oštre linije inspirisane su legendarnim CRF trkačkim modelima.

HONDA CBR600RR - Supersport model pogodan i za ulice

Sportski dragulj u Hondinoj kruni, novi redizajnirani CBR600RR sada pruža jaču snagu motora, viši nivo performansi i potpuno novo prednje vešanje. Uz karoseriju i aerodinamičnost u stilu MotoGP-a, lakše naplatke, prednju viljušku od 41mm, prerađene zadnje amortizere, točkove sa 12 kraka i dorađena podešavanja za ubrizgavanje goriva i kontrolu usisnika vazduha, znatno je poboljšan odziv na gasu. Sa novim dizajnom zasnovanim na Hondinom trenutnom MotoGP trkačkom motociklu RC212V, obogaćen HRC i Repsol bojama, novi CBR 600RR se još jednom potvrđuje kao referenca u Super Sport motociklima.

HONDA MSX125 - San mladih vozača

Kompaktan, lak za vožnju i praktičan, pruža osećaj pravog motocikla zahvaljujući nekim delovima standardne veličine, potpuno nov motocikl za ležernu vožnju dizajniran za mlađe vozače, sa ekonomičnim motorom sa malim trenjem, 4-stepenim prenosom, kao i jedinstvenim stavom i stilom. Sve u svemu, motor modela MSX125 donosi savršenu mešavinu performansi kao i korisnih, pristupačnih i zabavnih sposobnosti.

HONDA NSS300 FORZA - Skuter za duga putovanja

Novi sportski skuter srednje veličine, visokih performansi, poseduje motor savršen za svakodnevna kao i duga putovanja i kompaktnu šasiju koja nudi prostor za skladištenje dve kacige. NSS300 Forza poštuje sva tri Hondina glavna načela: „ekološku svest“, „bezbednost“ i „zabavu“ i pruža priliku vozačima da iskuse radost posedovanja Hondinog proizvoda koji pruža performanse i kvalitet po pristupačnoj ceni.

Izvor: Stojanov.rsčitanja : 1662Komentari