home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

KTM je objavio fotografije predstojećeg 1290 Super Duke GT sport-turing modela, a čini se da je motocikl vrlo blizu finalne proizvodne forme.

Motocikl i dalje ima kamuflažu na sebi, pa je nejasno kakva će ga kombinacija boja krasiti. Pretpostavljamo da će u ponudi biti najmanje dve grafike, jedna sa crnom kao dominantnijom bojom i druga, "sportskija".

V-twin agregat zapremine 1301 kubik je pretrpeo određene promene, kako bi bio lakši za upravljanje u turing scenariju. U mnogome zasnovan na Super Duke R modelu, motocikl će zadržati muskularni, robusni karakter, ali neće biti toliko agresivan, bar dok se ne pređe u Sport mod rada.

KTM 1290 Super Duke GT nudi i supermoto performanse, bar kada se radi o podešavanju ABS-a.

Motocikl će imati tri klasična moda rada: Sport, Street i kišni, sa podesivim poluaktivnim WP ogibljenjem i MSC kontrolom stabilnost. Uz sve to, novi model ispunjava Euro 4 emisioni standard.

Zapremina rezervoara je povećana, kako bi vozači mogli duže da uživaju u vožnji, a promene su pretrpeli i sedište i zadnji deo rama.

U standardnom paketu opreme će se naći tempomat, grejanje ručica i menjač za brzu promenu stepena prenosa, kao i vetrobransko staklo sa 8 različitih pozicija.

Naravno, detaljnije informacije očekujte uskoro, a premijeru na novembarskom EICMA sajmu u Milanu.

Izvor: Moto-berza.com

Foto: KTMčitanja : 568Komentari