home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

Akrapovič je predstavio novi izduvni sistem, dizajniran da iz motocikla rođenog na stazi i odraslog na ulici, izvuče maksimalni potencijal.

Najnoviji dodatak Akrapovičevoj liniji Slip-On Line (titanijumski) izduvni sistem za Suzuki GSX-S1000F, dvotočkašu koji u sebi nosi duh i DNK šampionske R1000 mašine. Slip-On Line je od vrha do dna dizajniran da impresionira i u tome definitivno uspeva.

Spoljašnji deo je napravljen od visoko kvalitetnog titanijuma, u izradi prigušivača korišćen nerđajući čelik, dok su u završnoj obradi, ali i za zaštitu od toplote, korišćena ugljenična vlakna. Konačan rezultat je izduvni sistem koji savršeno dopunjuje izgled japanskog motocikla i pojačava njegov agresivni dizajn.

Slip-On Line nije samo lep, već je fokusiran i na performanse rednog četvorocilindarskog agregata zapremine 999 kubika, koji pokreće GSX-S1000F. Ukupna snaga motocikla je povećana (+1,5 kW), naročito na 5000 o/min, a uz to je povećan i maksimalni obrtni moment (+2 Nm). Uz uštedu na težini (-0,9 kg), u poređenju sa fabričkom jedinicom, novi Slip-On Line omogućava ovoj mašini da pokaže svoj pravi sportski potencijal.

Uz povećanje performansi, tu je i zvuk koji otklanja svaku sumnju da motocikl ima trkački pedigre.

Suzuki GSX-S1000F je motocikl dizajniran da privuče pažnju svojim agresivnim stilskim izgledom, a uz dodatak Akrapovič Slip-On Line izduvnog sistema, celokupni utisak je znatno snažniji i on postaje dvotočkaš kojeg je uživanje i videti i čuti i voziti.

Iz slovenačke kompanije su poručuli da će očekivana maloprodajna cena ovog izduvnog sistema iznositi oko 700 evra.

Autor: Nikola Lasica

Izvor: Moto-berza.comčitanja : 723Komentari